НАМЕРЕТЕ ШОУРУМИ
Showrooms

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

Открийте прерфектната комбинация за Вас с GROHE BestMatch™

Една нужда, много възможности

Ако някога сте избирали умивалник, вероятно знаете: разнообразието е огромно. Когато прибавите и търсенето на правилния смесител, който да пасне на вашия умивалник, нещата стават доста сложни. В най-лошия случай, след монтажа ще бъдете разочаровани, заради разпръскане на вода или липса на удобство. Как тогава да откриете перфектната комбинация от умивалник и смесител?

Лесното решение: GROHE BestMatch

GROHE прави изборът на идеалната комбинация от умивалник и смесител по-лесен от всякога - с уебсайта и мобилното приложение за iOS & Android GROHE BestMatch. Без значение дали търсите умивалник, който да пасне на избрания от Вас GROHE смесител, или ексклузивен GROHE смесител за Вашия умивалник, с GROHE BestMatch™ със сигурност ще откриете правилната комбинация.

iPad е търговска марка на Apple Inc., регистрирана в САЩ и други страни. App Store е търговска марка на Apple Inc.
Android и Google Play са търговски марки на Google, Inc.

Потърсете вкъщи, решете в магазина

С GROHE BestMatch можете да разгледате голямото разнообразие от предложени комбинации без да напускате дома си. Какво ще кажете за овален умивалник със смесител с модерен GHOHE Essence дизайн? Или може би квадратен умивалник с елегантен смсител от серията GROHE Allure? Можете да избирате между предпочитани умивалници от шест топ марки, както и от широката гама смесители на GROHE.

С над 3,500 вече тествани комбинации и много напът, винаги може да бъдете сигурни, че ще откриете перфектната комбинация. Можете да запазите, принтирате, споделите или изпратите по имейл любимата си комбинация - улеснявайки обсъждането на вашите планове със семейството или с експертите в магазина.

Duravit
Villeroy & Boch
Laufen
Allia Paris
Burgbad
lfö
Catalano
Keramag
Alape
Kolo
Sphinx
Pozzi ginori
HEWI
">

Разчитайте на GROHE BestMatch

Качеството е главен приоритет на GROHE. В известната лаборатория на GROHE, създадена специално за GROHE BestMatch, опитни техници на GROHE внимателно и прецизно преценяват: Технически изпълнима ли е комбинацията? Разпръсква ли се водата, когато миете ръцете си? Може ли потребителя да се наслади на комфорт и удобство на високо ниво, докато използва комбинацията? Едновременно с това всички предложения се оценяват от екипът на GROHE, отговарящ за интериорния дизайн.

В GROHE BestMatch се включват само комбинациите, които отговарят на критериите за дизайн и техническо изпълнение, така че можете да разчитате на резултатите на сто процента!

Отидете на GROHE BestMatch