Кариера в GROHE

Grohe AG е водещият снабдител на санитарна арматура, смесители и душове, контролиращ около 80% от световния пазар.

Като световна марка за санитарна арматура, смесители и душове, GROHE се съсредоточава върху съвършения поток вода и невероятната издръжливост на продуктите. С централни офиси в Хемер и Дюселдорф, понастоящем компанията има около 6 000 служители по цял свят, като 2 400 са в Германия.

    GROHE е една от най-иновативните средноголеми компании в Германия

    GROHE продължава да подпомага развитието на санитарния сектор в Германия, като подкрепия и насърчава иновациите в индустрията. Журито на наградите за иновации ‘TOP 100’ избраха компанията за ‘Top Innovator’ (Най-добър иноватор), впечатлено от многостранните усилия и инвестициите в проучвания и развитие. Особено впечатление прави участието на GROHE в межата ‘Future Bizz’, както и развитието и креативните иновации при дизайна и производството на смесители и душове. GROHE Германия има около 130 служители, отговорни само за проучванията и развитието- предимно инжинери и техници от различни области. В резултат от тези усилич са разработени много иновативни технологии, които са оказали значително влияние на пазара.

    Изпълнителният директор Michael Rauterkus казва: "Смятаме, че отличието ‘TOP 100’ е признание за усилията на цялата компания. Иновацията е една от основните ни ценности и като лидер на пазара, желанието ни е да отговорим на очакванията към нас, продължавайки да обогатяваме индустрията със свежи идеи."

    Научете за възможностите за кариера при нас, от корпоративния ни сайт