Смесители Grohe Phantom Black

НОВАТА ЦВЕТОВА ТЕНДЕНЦИЯ
GROHE PHANTOM BLACK

ОТКРИЙ ШОУРУМ

СМЕСИТЕЛИ ЗА БАНЯ GROHE PHANTOM BLACК

Представяме ви изящния нов цвят GROHE Phantom Black - завладяващ нюанс, който внася атмосфера на изтънченост във всяка баня. Вдъхновен от дълбоки, скални текстури и с елегантното си по-тъмно покритие, този цвят създава настроение и предразполагаща атмосфера, идеална за тези, които искат да придадат луксозна и изискана визия на своята баня. Неговата изключителна, матова повърхност и издръжливо покритие го правят идеалния избор за всеки дом. Съчетавайки красив дизайн с практичност и изискан стил, GROHE Phantom Black ви приканва да се насладите на свят на тъмна изтънченост и вечна красота.

ЦЯЛОСТНИ РЕШЕНИЯ ЗА БАНЯ С GROHE PHANTOM BLACK

С продуктите в цвят Phantom Black, имате свободата да проектирате цялата си баня около този изискан цвят. Чрез избора на подходящи бутони, душове, аксесоари за баня и смесители в цвят - GROHE Phantom Black, можете да постигнете координиран и визуално впечатляващ дизайн на баня, който излъчва елегантност и изтънченост. Като алтернатива можете да изберете да комбинирате или перфектно да съчетаете продуктите GROHE Phantom Black с други покрития за уникален и персонализиран външен вид. Включете контрастни елементи като хром, полиран никел или бяла керамика, за да създадете динамично и визуално интересно пространство. Тази гъвкавост ви позволява да разгърнете своята креативност и да проектирате баня, която отразява вашия индивидуален стил и предпочитания.

ПРЕОБРАЗИ СВОЯТА БАНЯ

Преобрази своята баня с GROHE Phantom Black, за да получиш един наистина завладяващ външен вид. GROHE предлага селекция от черни смесители за баня, включително смесители за мивка, вана и биде. Със съответстващите душове и бутони за тоалетна в Phantom Black цвят, може да направите вашата баня още по-стилна. Завършете външния вид с аксесоари Grohe Phantom Black. Стилният и изтънчен дизайн, комбиниран с гладкото, черно покритие, създава изящен елемент, който допълва всяко стилово решение за баня.

Phantom Black продукти за баня
Phantom black смесител
Phantom Black душ

ПОКРИТИЕ НА СЛЕДВАЩО НИВО GROHE PHANTOM BLACK

Издигайки черното на следващото ниво, това ново покритие е изключително издръжливо и устойчиво на надраскване. В стремежа си да доставяме качествени продукти, GROHE Phantom Black показва перфектната комбинация от естетика и функционалност. Изпитайте дълготрайната красота и надеждност на смесителите - GROHE Phantom Black, прецизно проектирани с различни функции, за да издигне вашето изживяване в банята до нови висоти.

КЛЮЧОВИТЕ ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА:

  • Технология на лаково покритие;
  • По-устойчив на корозия, избледняване и надраскване от другите черни варианти на GROHE;
  • По-устойчив на пръстови отпечатъци от матовите черни прахови покрития;
  • Изключителна матова и гладка повърхност;

ЧЕРНИ ПОКРИТИЯ – ВИСОК КЛАС ПОВЪРХНОСТИ И ИЗИСКАН ДИЗАЙН

Независимо дали предпочитате цялостно решение за баня GROHE Phantom Black или персонализирана комбинация от покрития, GROHE предоставя свободата и опциите за създаване на баня, която наистина е проектирана специално за вас. Със своята изключителна изработка и внимание към детайла, обзавеждането за баня GROHE Phantom Black със сигурност ще направи смело и завладяващо изявление във всяка баня. Предлагаме и 5-годишна гаранция за допълнително спокойствие. Разгледайте и създайте баня, която въплъщава вашата визия за лукс и стил.

Виж повече цветове
Phantom black
Phantom black - бани
Phantom black - умивалници
Phantom black - душове
Phantom black - термостати
Phantom black - бутони

РАЗГЛЕДАЙТЕ
НАШИТЕ ПРОДУКТИ

НАМЕРЕТЕ НАЙ-БЛИЗКИЯ ДО ВАС ШОУРУМ

Свържете се днес с предпочитания от вас шоурум на GROHE за повече инфромация или оферта, подходяща за вашите индивидуални нужди.

Намерете шоурум

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЦЯЛОТО ПОРТФОЛИО

Открийте широката гама от цялостни решения за баня и кухня, предлагани от GROHE. Разгледайте нашите колекции за вана, душ, керамика, бутони за тоалетна и колекции за кухня, за да откриете персонализирани решения, които да отговорят на вашите желатия.

Баня

Душ

Тоалетна

Кухня