НАМЕРЕТЕ ШОУРУМИ
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

Water Filter Kitchen Taps

GROHE BLUE

Кухненски Смесители с Водни Филтри

Вече няма нужда да носите тежки бутилки с вода

Водата е най-пленителния от всички елементи на планетата. И предпочитанията за вода могат да бъдат също толкова индивидуални както тези за дизайна. С GROHE Blue можем да задоволим специфичните си вкусове. Обичате водата нормална, леко газирана или газирана? Филтрирана направо от смесителя в кухнята Ви? Вашите желания са закон за нас.

  • За филтрирана, охладена и газирана вода изберете GROHE Blue Chilled & Sparkling.
  • Филтриращата система GROHE Blue Pure е перфектна за тези, които обичат прясна, неохладена вода.

Филтрирана, охладена и газирана

GROHE Blue съчетава забележителен дизайн и иновативна технология. Филтер, охладител и газиратор от високо качество Ви позволява да се насладите на истинския вкус на водата- със същата лекота, с която използвате обикновения кухненски смесител.

Температурата и интензитета на водната струя се регулират както обикновено, използвайки лоста на смесителя, а лявата въртяща се глава с вграден LED дисплей регулира съдържанието на карбонова киселина във филтрираната и охладената вода.

И все пак вероятно ще искате смесителят Ви да отговаря и на вкусовете Ви за дизайн? Можете да избирате между четири забележителни дизайна, използващи технологията GROHE Blue. Изберете между клазическия GROHE Blue с C- или U-чучур, GROHE Blue К7 или GROHE Blue Minta.

GROHE Blue K7
GROHE Blue Minta

GROHE Blue Mono

GROHE Blue

Ако не искате да се откажете от изпитания си кухненски смесител, но все пак искате да се насладите на предимствата на GROHE Blue, имаме решение за вас: "Mono" варианта на GROHE Blue.

Можете просто да инсталирате Mono вентила на плота до съществуващия смесител.

Най-добрата част? Проектиран е така, че да направи пълненето на високи съдове, като бутилката GROHE Blue, детска игра - за освежаващо и вкусово преживяване.

По-малък отпечатък върху природата

GROHE EcoJoy

GROHE Blue комбинира удобство и здравословен начин на живот в една природосъобразна опаковка. В сравнение със замърсяването и разхода на енергия в следствие от производството на бутилирана минерална вода, филтриращият смесител оставя незабележим отпечатък върху природата.

GROHE Blue пести ресурси и пари, тъй като за производството само на една бутилка в магазина са нужни седем литра вода. Пести се и енергия, защото вече няма нужда да носите тежки бутилки у дома и да губите време и ресурси за да ги рециклирате.