НАМЕРЕТЕ ШОУРУМИ
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

Водни системи GROHE Professional

Перфектното решение за офиси и малки/средни предприятия

Коя водна система е най-подходяща за вашата компания?

Филтрирана, охладена & газирана вода от смесителя

Оставете големите бутилки с вода в миналото с GROHE Blue Professional, воданата система, което превръща обикновената чешмяна вода в освежаваща напитка. Налейте филтрирана, леко или силно газирана вода директно от смесителя с тази иновативна водна система. Предлагаща всички функции на обикновен кухненски смесител, GROHE Blue Professional използва водоснабдяването в офиса ви, а филтъра се побира под мивката и пречиства водата от замърсявания, осигурявайки годна за пиене вода, с невероятен вкус.

Explore GROHE Blue PROFESSIONAL

Вряла вода на секундата

Всяко работно място се задвижва от чай и кафе! С GROHE Red кухнята в офиса е по-подредена и не е нужно да се редите на опашка за чайника. GROHE Red предлага вряла вода директно от смесителя, като спества време и енергия, тъй като топлите точно толко вода, колкото ви е необходимо. Всички характеристики на обикновен кухненски смесител плюс вряло вода със страхотен вкус, веднага щом ви потрябва.

Explore GROHE Red

Вече сте закупили GROHE Blue Professional или GROHE Red? Регистрирайте се и получете двойно предимство!

Регистрирайте своята водна система GROHE сега и получете допълнителна година гаранция! Просто натиснете линка, изберете своя продукт и въведете датата на покупка и инсталация. Толкова е лесно!

Register now!