НАМЕРЕТЕ ШОУРУМИ
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

GROHE Гаранция

Две години по-дълга GROHE Гаранция

Продуктите на GROHE са комбинация между неповторим външен вид и технологични иновации, с винаги гарантирано качество. Покупката на продукти GROHE означава перфектен баланс между качество, технология и дизайн с надеждно производство.

GROHE предоставя гаранционни услуги на крайния потребител, съобразно условията за всички продукти на GROHE, за които е приложима "Две години по-дълга GROHE гаранция”.

Регистрация на продукти за удължаване на гаранцията

5-годишна гаранция на производителя

Висококачествени материали и най-новите производствени методи се комбинират с водещи технологии за да гарантират надеждност за дълги години. Това е отразено в нашата 5-годишна гаранция на производителя.

Държим на обещанието си, че можете да очаквате най-доброто изпълнение от нас. В редките случаи на поправка или замяна, ние и доверените ни специалисти ще сме насреща.

Насладете се на невероятен комфорт и фунционалност. Имате думата ни, че можете да разчитате на продуктите на GROHE. Гаранция.

Пълни условия на гаранцията
10 Years Warranty

Удължена 10-годишна гаранция на производителя

Възползвайте се от нашата Удължена 10-годишна Гаранция на Производителя (отнасяща се за продукти произведени след 1-ви март, 2013) за казанчета за вграждане Rapid SL, Uniset както и телата за вграждане Rapido и SmartBox.

Надеждността на гаранцията е изключително важна, особено за продукти, които се вграждат в стената. Тя ви дава ви сигурността, че сте взели правилното решение относно качество, иновации и технология, доверявайки се на GROHE.

Пълни условия на гаранцията