Mинимално пространство - Максимален стил

GROHE решения за малки бани

Arena Cosmopolitan WC wall plate

Казанчета, тоалетни и бидета за вграждане

Конзолните тоалетни чинии са перфектният избор за малките бани. Те не само карат пространството да изглежда по-голямо, но и услесняват почистването на пода, поради липсата на неприятни ъгли, в които да се наслагва мръсотия.

Рамките GROHE Rapid SL се предлагат в четири варианта: 82см, 113см, 100см и 120см. Най-ниската височина е идеална за поставянето на тоалетната под прозорец, в допълнение на това дебелината на самото казанче позволява безпроблемно да се монтира пред стена от гипсокартон.

Функцията тоалетно промиване може да се активира електронно или ръчно, чрез широк набор от задействащи бутони GROHE или пневматично, чрез въздушен бутон. Пневматичният бутон не трябва да бъде прикрепен директно към казанчето, което позволява поставянето му на друго по-удобно място.

Санитарни системи предназначени за ъглови пространства Когато площта на вашата баня е строго ограничена, използването на всеки сантиметър е приоритет. Нашите ъглови системи за вграждане са специално пригодени за GROHE Rapid SL казанчета, бидета и тоалетни рамки, като по този начин позволяват да се възползвате от разполагаемото пространство по най-добрия начин.

Конзолни тоалетни чинии с Rapid SL
Grohtherm F Thermostatic Trim with integrated 2-way diverter

Вградени смесители и термостати

Колекцията смесители на GROHE включва широка гама тела за вграждане предназначени за умивалници, вани и душове. Стенните смесители са идеални за използване при малки умивалници, докато телата за вграждане в душ зонните осигуряват повече свободно пространство при къпане поради техните плитки профили.

Колекция смесители и термостати
Rainshower System Shower system for wall mountin

Душ системи

Добавената функционалност за повишаване на радостта от къпането е това, което отличава GROHE от нашите конкуренти.

Душ рамената на всички GROHE системи могат да се въртят на 360º. Това означава, че дори изводите за топла и студена вода да налагат монтирането на системата в ъгъл, душ главата може да бъде обърната в удобна за вас позиция. Решението е идеално за проекти, при които преместването на топлопровода би увеличило разходите.

Нашата душ колекция

Recommended product ranges

Rainshower Systems

Rapid SL Installation System