Перфектното решение за офиси и малки/средни предприятия

Коя водна система е най-подходяща за вашата компания?

GROHE BLUE PROFESSIONAL

Филтрирана, охладена & газирана вода от смесителя

Оставете големите бутилки с вода в миналото с GROHE Blue Professional, воданата система, което превръща обикновената чешмяна вода в освежаваща напитка. Налейте филтрирана, леко или силно газирана вода директно от смесителя с тази иновативна водна система. Предлагаща всички функции на обикновен кухненски смесител, GROHE Blue Professional използва водоснабдяването в офиса ви, а филтъра се побира под мивката и пречиства водата от замърсявания, осигурявайки годна за пиене вода, с невероятен вкус.

Explore GROHE Blue PROFESSIONAL

GROHE RED

Вряла вода на секундата

Всяко работно място се задвижва от чай и кафе! С GROHE Red кухнята в офиса е по-подредена и не е нужно да се редите на опашка за чайника. GROHE Red предлага вряла вода директно от смесителя, като спества време и енергия, тъй като топлите точно толко вода, колкото ви е необходимо. Всички характеристики на обикновен кухненски смесител плюс вряло вода със страхотен вкус, веднага щом ви потрябва.

Explore GROHE Red

Открийте шоурум близо до вас

Вече сте закупили GROHE Blue Professional или GROHE Red? Регистрирайте се и получете двойно предимство!

Регистрирайте своята водна система GROHE сега и получете допълнителна година гаранция! Просто натиснете линка, изберете своя продукт и въведете датата на покупка и инсталация. Толкова е лесно!

Register now!