НАМЕРЕТЕ ШОУРУМИ
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

GROHE Kitchen Sinks

PERFECT MATCH

СЪЗДАДЕНИ, ЗА ДА СЪЧЕТАВАТ ФОРМА И ФУНКЦИЯ, ПРЕДСТАВЯЩА КУХНЕНСКИ МИВКИ GROHE

Кухненски мивки GROHE

Вашата кухненска мивка е мястото, на което прекрарвате безкрайни часове, така че защо не изберете мивка, която надвишава вашите нужди по отношение на качеството, дизайна и характеристиките? Кухненските мивки на GROHE са създадени да отговарят на вашите изисквания независимо от интериора на кухнята ви и пространството, с което разполагате. Може да откриете компактни модели с вградени сифони, големи двойни мивки подходящи за времето, когато се нуждаете от повече пространство или шикозни вградени мивки, пасващи идеално на вашия плот. Благодарение на технологията GROHE QuickFix инсталирането на новата ви придобивка става за минути. Сигурни сме, че бихте се влюбили и в останалите специални характеристики, които предлагаме - от шумоизолиращата технология GROHE Whisper до автоматичният изпразнител, заради когото вече не е нужно да потапяте ръката си в мръсната вода. С кухненските мивки на GROHE ще се радвате на комфорта всеки ден.

Открийте кухненски мивки GROHE

GROHE - Марка № 1 за кухненска система

Като кухненска марка номер 1 GROHE обхваща всички кухненски смесители, водни системи, мивки, аксесоари и системи за отпадъци правят създаването на иновативна, удобна и практична кухня лесно и приятно.

Качество, което можете да видите и почувствате

Нашето качество без съмнение е несръвнимо, затова нашите мивки са произведени от висококачествена неръждаема стомана, гарантираща издръжливост и здравина.

GROHE Sink Bundles -
Всичко в 1 опаковка

Направете закупуването на мивката още по-лесно с нашите пакети от 4 различни комплекта кухненски смесители и мивка, гарантиращи безкомпромисен стил и перфектно изпълнение.

Пълно портфолио за всички ценови сегменти

Възможност за всяка кухня - широката ни гама от кухненски мивки обхваща всеки стил, размер и цена, така че гарантирано да откриете своя идеален модел.

">

Аксесоари за мивка

Трансформирайте мивката си в икономично и мултифункционално работно пространство с гамата аксесоари за мивка на GROHE. Нашата стилна селекция от качествени аксесоари са проектирани, за да се възползвате максимално от кухненското си пространство, като създавате гъвкава и функционална зона за подготовка съобразена с вашите нужди.

ЦЯЛОСТЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОДУКТА

Открийте перфектната кухненска мивка с GROHE. Серията от мивки К разполага с размери за всеки тип кухня. Изберете вариант с единична купа, единична купа с допълнителна по-малка купа или двойна купа. За максимална функционалност на вашата мивка, добавате и аксесоари GROHE.

Открийте всички продукти

ПРОДУКТОВИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Сигурни сме, че бихте се влюбили в специалните характеристики, които предлагаме - от шумоизолиращата технология GROHE Whisper до автоматичният изпразнител, заради когото вече не е нужно да потапяте ръката си в мръсната вода. С кухненските мивки на GROHE ще се радвате на комфорт всеки ден.

Открийте всички характеристики