PERFECT MATCH
СЪЗДАДЕНИ, ЗА ДА КОМБИНИРАТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ФУНКЦИОНАЛНОСТ И ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН - КУХНЕНСКИ МИВКИ GROHE

Кухненски мивки GROHE Въвеждане

Кухненските мивки на GROHE са създадени да отговарят на вашите изисквания независимо от интериора на кухнята ви и пространството, с което разполагате. Може да откриете композитни мивки или компактни модели с вградени сифони, мивки с двойни купи, подходящи за времето, когато се нуждаете от повече пространство или модерни вградени мивки, пасващи идеално на вашия плот. Благодарение на технологията GROHE QuickFix инсталирането на новата ви мивка става за минути. Сигурни сме, че бихте се влюбили и в останалите специални характеристики, които предлагаме - от шумоизолиращата технология GROHE Whisper до автоматичният изпразнител, заради когото вече не е нужно да потапяте ръката си в мръсната вода. С кухненските мивки на GROHE ще се радвате на комфорта всеки ден.

Научете повече за кухненски мивки GROHE

Марка номер 1 покриваща всички кухненски системи - GROHE

Като водеща марка номер 1, GROHE предлага: кухненски смесители, водни системи, мивки, аксесоари и иновативни изпразнители, за да създадете свяота удобна и практична кухня.

Качество, което може да видите и усетите

Най-доброто качество. С патентованата технология на GROHE, кухненските мивки са с гарантирана издръжливост и уникално покритие лесно за почистване. Композитните мивки на GROHE са изработени от 80% гранит, затова са изключително устойчиви на надрасквания, огъвания, топлина, всякакви петна и дори избледнявания от слънчеви лъчи. Мивките GROHE са уникално допълнение към вашата кухня, достатъчно здраво за всеки дом.

Комплекти мивки GROHE -
Всичко което ви трябва e в една опаковка

Направете закупуването на мивката още по-лесно с нашите пакети от 4 различни комплекта кухненски смесители и мивка, гарантиращи безкомпромисен стил и перфектно изпълнение.

Пълно портфолио във всички ценови сегменти

Опция за всяка кухня - мивките GROHE обхващат всеки стил, размер и цена, за да бъдете сигурни, че ще откриете перфектния за вас модел. Можете да избирате между здрави, елегантни модели от неръждаема стомана, издръжливи композитни мивки, изработени от 80% кварц или ненадминати мивки GROHE с устойчиво на надраскване PVD покритие. Композитните модели се предлагат в два цвята - Granite Black и Granite Grey, а PVD моделите ще ги откриете три цветови варианта - Brushed Hard Graphite, Brushed Cool Sunrise, Brushed Warm Sunset. Изборът е ваш.

Колекции композитни мивки GROHE

Пълен преглед на продукта

Открийте перфектната кухненска мивка с GROHE. Серията от мивки К разполага с размери за всеки тип кухня. Изберете вариант с единична купа, единична купа с допълнителна по-малка купа или двойна купа. За максимална функционалност на вашата мивка, добавате и аксесоари GROHE.

Открийте всички продукти

Продуктови характеристики

Уверени сме, че харесате специалните характеристики, които предлагаме - от шумоизолиращата технология GROHE Whisper до автоматичният изпразнител, заради когото вече не е нужно да потапяте ръката си в мръсната вода. С кухненските мивки на GROHE ще се радвате на комфорт всеки ден.

Открийте всички продукти

Колекции от неръждаема стомана и PVD покрития GROHE

Пълен преглед на продукта

Открийте вашата перфектна мивка от неръждаема стомана или устойчива на надсракване мивка с PVD покритие от GROHE. Мивките от серия GROHE K от неръждаема стомана се предлагат в различни размери и дизайн, подходящи за всяка кухня. GROHE ви дава избор между единична кухненска мивка, мивка с едно по-голямо и едно по-малко корито или мивка с две еднакви по големина корита. Мивките могат да бъдат монтирани върху плот, върху плот без ръб, под плот или вградени. Ако предпочитате блестящи цветове - нашата серия PVD K700 за вграждане под плот се предлага в три цвята: Hard Graphite, Brushed Cool Sunrise и Brushed Warm Sunset

Открийте всички продукти

Продуктови характеристики

Уверени сме, че харесате специалните характеристики, които предлагаме - от шумоизолиращата технология GROHE Whisper до автоматичният изпразнител, заради когото вече не е нужно да потапяте ръката си в мръсната вода. С кухненските мивки на GROHE ще се радвате на комфорт всеки ден.

Открийте всички характеристики