GROHE Thermostat Collections

Прецизен контрол за отпускащо душ преживяване

Нашите GROHE термостати с проектирани съобразно най-чувствителния термометър- Вашата кожа. С революционните ни термостати от серията Grohtherm може да сте сигурни, че ще получите желаната от Вас комбинация от топла и студена вода. GROHE TurboStat® е революционна технология- наглася точната темпертатура за секунди и я поддържа постоянна през цялото време. Различните елегантни модели на тези малки технологични чудеса са невероятно иновативни.

Поради технически проблеми, моля използвайте линка по-долу

Натиснете тук

Пресметнете спестяванията си сега!

Спестете вода и енергия с термостатите на GROHE

Нашият калкулатор за водни и енергоразходи Ви помага да проверите веднага колко можете да спестите с термостат на GROHE, който притежава функциите GROHE EcoButton® и GROHE Turbostat®. След няколко кликвания ще можете да видите годишните разходи и спестена енергия.

Започнете пресмятането

Открийте всички наши колекции

Shower Collections

GROHE Душ Колекции

Наслаждавайте се на перфектия душ всеки път с GROHE. Всичките ни ръчни душове и душ системи използват технологията GROHE DreamSpray®, която подсигурява балансирано разпределение на водата между всички водни дюзи.

Душ Колекции

GROHE Колекции за Баня

Смесителите за баня на GROHE комбинират дизайн, отличаван с награди, с най-качествените материали и най-новите водещи технологии. Всяка колекция предлага голям избор от смесители, които да допълват най-новите продукти за баня, както и личния ви стил.

Колекции за Баня
WC Solutions - Flush Plates & Sanitary Systems

СПА тоалетни, бутони и санитарни системи

Нашите казанчета и системи за вграждане, промивни кранове и бутони улесняват създаването на луксозни бани, включващи най-новата керамика. Благодарение на технологията GROHE EcoJoy и нашите системи за вграждане пестите вода без никакви усилия.

Бутони и санитарни системи