За GROHE

За GROHE

GROHE

GROHE e световен лидер в производството на цялостно обзавеждане за баня, кухненски смесители, мивки и санитарни системи. От 2014 година, GROHE е част от корпорацията LIXIL Group, водещ производител на строителни материали и продукти свързани с водата. За да предложи на своите потребители „Истинско удоволствие от водата“ за всеки продукт, марката поставя на главно място основните ценности: иновативни технологии, високо качество, ненадминат дизайн и устойчиво развитие.

GROHE предлага подобряващи начина на живот продуктови решения и услуги със своите специализирани портфолиа GROHE QuickFix, GROHE Professional и своята премиум под-марка GROHE SPA. Всички те отговарят на специфичните нужди на професионалните бизнес партньори на GROHE и техните диференцирани целеви групи. Марката допринася за стратегията на LIXIL за положително въздействие върху околната среда, като предлага ефективни мерки за пестене на ресурси: CO2 неутрално* производство, премахване на ненужната пластмаса в опаковката на продуктите, водо и енергоспестяващи продуктови технологии като GROHE Everstream, душ с рециркулация на водата.

Благодарение на платформата GROHE X, марката осигурява допълнителна информация за индустрията. Независимо дали дигитално в brand experience hub, физически или хибридно в GROHE X Brand & Communication Experience Center в Хемер, Германия или на път с презентационните камиони - GROHE X Motion, марката свързва хората по цял свят, за да може да се осъществи целта на LIXIL да „ създаде по-добрите домове за всеки, навсякъде”.

*включва проекти за компенсиране на CO2, научете повече на grohe-x.com/sustainability

LIXIL

LIXIL (TSE код 5938) предлага висококачествени продукти свързани с водата и строителни материали за жилища, които решават ежедневни предизвикателства от живота, превръщайки в реалност целта да направи всеки дом по-добър – за всички, навсякъде. Опирайки се на японското си наследство, марката създаваме водещи в сектора технологии и иновации, за да произвежда висококачествени продукти, които преобразяват домовете. Но това, което отличава LIXIL е, как постига това: чрез смислен дизайн, предприемачески дух, отдаденост за подобряване на достъпността за всички и отговорен бизнес растеж. Подход на LIXIL е възможен с помощта на водещи в индустрията марки, включително INAX, GROHE, American Standard и TOSTEM. Приблизително 55 000 служители, работещи в повече от 150 държави, се гордеят, че произвеждат продукти, които докосват живота на повече от един милиард души всеки ден. Научете повече на www.lixil.com.

Ценностите на нашата марка


Качество, технология, дизайн и устойчивост. Четири ценности на марката, които илюстрират нашия ангажимент за създаване на изключителни преживявания. Стандартите ни са изключително високи, за да сме сигурни, че всеки път, когато завъртите смесителя GROHE или влезете под душ GROHE, можете да почувствате разликата.

GROHE Headquarter in Düsseldorf

GROHE Group

Посетете уебстраницата на GROHE Group за повече факти и информация за компанията, както и за инвеститори, медия, доставчици и международни проекти.