За GROHE

За GROHE

GROHE e световен лидер в производството на санитарна арматура, смесители и душове. Основните ценности, отъждествяващимарката са иновативни технологии, високо качество, ненадминат дизайн и устойчиво развитие. Всички те илюстрират ангажимента на GROHE да създаде „Pure Freude an Wasser” (Истинско удоволствие от водата). Иновации, Дизайн и Развитие са тясно координирани и закотвени като интегриран процес, създаден в Германия. Така GROHE продуктите носят печата за качество "Произведено в Германия". Всички фабрики на GROHE в международен мащаб предлагат еднакво високи стандарти за производство, като по този начин GROHE гарантира, че нейните продукти отговарят на най-безкомпромисните изисквания по отношение на изработката и функционалността.

Само през последните десет години успехът на GROHE бе потвърден от повече от 240 дизайнерски и иновационни награди, както и поставянето на компанията в топ 3 на "най-устойчивите големи компании в Германия през 2015 г.". Многобройни изключителни проекти по целия свят са оборудвани с продукти на GROHE, което свидетелства за предпочитанията на архитекти, дизайнери и инвеститори.

През 2014 г. GROHE стана част от LIXIL Group Corporation, публично регистрирана компания на Токийската фондова борса. LIXIL е лидер на световния пазар в санитарната индустрия и най-големия доставчик на строителни материали в Япония.

Careers at GROHE

German Sustainability Award 2016/ CSR Award of the German Federal Government

GROHE Showers: Made in Germany

Foresighted and sustainable production

Ценностите на нашата марка


Качество, технология, дизайн и устойчивост. Четири ценности на марката, които илюстрират нашия ангажимент за създаване на изключителни преживявания. Стандартите ни са изключително високи, за да сме сигурни, че всеки път, когато завъртите смесителя GROHE или влезете под душ GROHE, можете да почувствате разликата.

GROHE Headquarter in Düsseldorf

GROHE Group

Посетете уебстраницата на GROHE Group за повече факти и информация за компанията, както и за инвеститори, медия, доставчици и международни проекти.