Колекции душове GROHE

Лично СПА изживяване

Създайте собствено лично спа преживяване с F-digital Deluxe. Този космополитен мулти-сетивен душ ще стимулира всичките ви сетива и ще превърне банята ви в място за физическа, емоционална и духовна наслада.

Поради технически проблеми, моля използвайте линка по-долу

Натиснете тук

Душ системи

Изберете душ система GROHE за надеждност и качествено изпълнение. Нашите душ системи комбинитат няколко водещи в индустрията технологии, които гарантират изключително представяне и ненадминато душ преживяване всеки път.

Thermostats

New joiners to the thermostat family

Ръчни душове, Душ глави & Душ комплекти

Нашата колекция от душ глави, ръчни душове и странични душове комбинира награждаван дизайн с най-новите технологии и първокачествени материали. Душовете GROHE EcoJoy® демонстрират нашата загриженост за природата и насърчават пестенето на вода в ежедневието.

Thermostaatkranen

GROHE Колекции Термостати

Термостатите GROHE са проектирани съобразно най-чувствителния термометър- вашата кожа. Иновативните термостатиот гамата ни Grohtherm гарантират, че водата която докосва кожата ви е с точно желаната от вас температура.

Колекции Термостати

GROHE Колекции за Баня

Смесителите за баня на GROHE обединяват награждаван дизайн с качествени материали и най-новите водещи технологии. Всяка колекция предлага голям избор от видове смесители, който да допълнят най-новата санитарна керамика и да отговарят на личните ви предпочитания.

Колекции за Баня
Spray patterns

Видове Струи

Отдайте се на лична хидротерапия под душа и използвайте всички физически характеристики на водата за да се потопите в ново усещане всеки ден. Душовете GROHE идват във всякакви форми, стилове и размери- всеки един е проектиран с вашето удовлетворение и наслада на ум.

Открийте всички Видове Струи