Насладете се на водна стабилност

Пестете вода. Пестете енергия. Колко досадно и скучно звучи това! И все пак много от иновативните технологии на GROHE доказват, че отговорното отношение може да бъде освежаващо- не само за природата, но и за вас самите.

Поемете отговорност доброволно

Sustainability

Едва ли в днешно време някой все още би оставил водата да тече, докато си мие зъбите. Днес всички осъзнаваме колко ценен е този ресурс.

Само три процента от водата на Земята е питейна. За GROHE отговорната и икономична употреба на енергия и вода не е само предизвикателство, но и удоволствие. Точно за това, ние концентрираме всичките си творчески идеи в това да осъвършенстваме устойчиви системи. Например нашата технология GROHE EcoJoy™ от дълго време е част от много от нашите смесители и душове. Тя помага за спестяването на до 68 процента от използваната вода, оправдавайки името си.

Разбира се GROHE предлага природосъобразни решения и за кухнята. Вече можете да се насладите на удобството на вряла вода, идваща директно от смесителя. С GROHE Red®, използвате по-малко енергия за затопляне на водата, отколкото ако използвате обичайните начини. А с GROHE Blue® можете да избирате между охладена, трапезна или освежаваща газирана вода, без да има нужда да носите бутилки с минерална вода в дома си.

GROHE Watercare®

GROHE WaterCare®

GROHE WaterCare® е обещание, че ние, заедно с нашите клиенти, ще подсигурим бъдещето на този ценен природен ресурс. За тази цел, GROHE предприема различни мерки.

Нашите продукти гарантират икономичен консумация на вода и енергия, без компромис с удобството.

Около две тети от разхода на вода в домовете се дължи на тоалетните или писоарите. Една трета от консумацията вода изтича в тоалетната. Модерната ни технология за двойно изплакване ви помага да намалите този разход до 50%.

Надеждната Технология на GROHE

GROHE EcoJoy

Технологията GROHE EcoJoy™ ни помага да спазим обещанието си – без да влияе на качеството на преживяването. Тази технология вече е използвана в много от нашите смесители и душове. Тя намалява консумацията и увеличава удобството.

Пестете вода в банята

Научете повече на корпоративния ни уебсайт