Поддръжка на продуктите

Instructions for faucet care

Инструкции за грижа за продуктите GROHE

Ние искаме да сме сигурни, че получавате удовлетворение от продуктите на GROHE за дълго. За това, моля прочетете инструкциите за правилно третиране, защото щети причинени от неправилна уботреба не се покриват гаранционно.

Не използвайте никакви абразивни гъби или почистващи препарати. Съветваме ви да не използвате почистващи препарати, съдържащи разтворител или белина, препарати за премахване на варовик, оцет или оцетна киселина. Те са агресивни към повърхността и ще я оставят надраскана и потъмняла. Тъй като формулите на продуктите на пазара често се променят, ние не можем да гарантираме, че те ще предоставят нежната грижа, от която се нуждаят прудуктите ни.

Почистете продуктите само с малко сапун и влажна кърпа, после просто изплакнете и подсушете. Можете да избегнете варовиковите петна като подсушавате продуктите всеки път след употреба. Ако все пак се появят варовикови отлагания, отстранете ги с GrohClean- нашият природосъобразен препарат за почистване. GrohClean е със специална формула, която внимателно почиства повърхността на нашите продукти. GrohClean е наличен при

Изтеглете Инструкциите на GROHE