<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

GROHE RAPID SLX - подгответе се за утре, днес

Създаден за бъдещето

Каквото и да донесе бъдещето, Rapid SLX е готов

Той е в готовност да ви предложи достъп до всичко, което е налично днес и всичко, което ще бъде налично утре. Създаден е за да улесни работата както за инсталаторите, така и за крайните клиенти.

Открийте шоурум

По-бързи, по-силни, по-интелигентни - функциите на GROHE RAPID SLX

Уникален регулатор на дебита: изцяло пригодим и готов за керамика без ръб

Уникалният вграден дебитен регулатор ви позволява лесно да променяте дебита на вода по всяко време. Това прави Rapid SLX перфектното решение за непрекъсното нарастващото разнообразие от керамика без ръб, навлизаща на пазара.

Готов за действие: Свързан с бъдещето

Rapid SLX идва с вграден електрически контакт. Налична е също и водна връзка за душ тоалетни. Тази ексклузивна функция позволява лесна инсталация на допълнителни електрически подобрения и е готова за всякакви модели душ тоалетни, като например GROHE Sensia Arena.

Вратичка за лесен достъп: Готови за утрешните новости

Новата инсталационна рамка на Rapid SLX идва с врата за лесен достъп. И когато дойде време за подобрения, като подновяване на връзките за вода или захранване, в случай на преминаване от стандартна тоалетна чиния, към душ тоалетна, U-образната форма ви осигурява повече пространство за работа.

Бутон по ваш избор

Широката гама бутони GROHE превръща представите на клиентите за облика на банята им в реалност. С два размера, три модела и покрития в 12 цвята, всичко вече е възможно.

Бутоните GROHE не са само финалният щрих. С Rapid SLX, работещ зад кулисите, можете да сте спокойни, когато проектирате банята си.

Научете повече

Лесна инсталация

Новият Rapid SLX предлага разнообразие от чудесни нови функции, като регулатор на дебита. Тук можете да видите как създаваме бъдещето!

Лесна инсталация: Независимо дали планирате нов проект, модернизирате настоящата си баня или сменяте керамиката, инсталационната система на Rapid SLX осигурява лесен монтаж. Вижте как можете да инсталирате Rapid SLX с нови и уникални характеристики, като вградения електрически контакт. Ето как да инсталирате бъдещето!

Rapid SLX е готов за душ тоалетни. Можете да видите как стъпка по стъпка да използвате новия електрически контакт и колко е лесно да монтирате и инсталирате душ тоалетна!

10-годишна гаранция от производителя

Постоянният фокус върху качеството, издръжливостта и устойчивостта ни позволяват да гарантираме функционалност и безопасност на продуктите ни в дългосрочен план. Предлагаме специална удължена гаранция за продуктите ни за вграждане, което означава, че стуктурите ни за вграждане, Rapid SL, Rapid SLX и вградените казанчета Uniset, серията Rapid Pro вече са с гаранция от 10 години.

Научете повече

Product range

Научете повече за GROHE RAPID SLX

Свобода на избора - с финалния щрих на бутоните GROHE E FLUSH PLATES