The three GROHE Design Styles

Ние в GROHE разбираме, че интериорните предпочитания са индивидуални. За някои хора последните тенденции са най-доброто решение, а други се придържат към по- традиционния облик на банята. Точно за това предлагаме толкова голямо разнообразие от смесители- за да сме сигурни, че нуждите и желанията на всички потребители са удовлетворени.

Прекалено големият избор може да обърка потребителите. Колекциите на GORHE са разделени на три отличителни стилови групи: Cosmopolitan, Contemporary и Authentic. Всяки група отгазява различни стилове в интериора и насочва клиента към колекцията, която най-добре отговаря на предпочитанията му.

Allure Brilliant Three-hole basin mixer | Antonietty Architects AG, Switzerland

Cosmopolitan

Смесителите Cosmopolitan постигат невероятен баланс между дизайн и функционалност. Под влияние на Минимализма и модерната архитектура, те обединяват смели геометрични фигури и напредала изработка. Уникалния дизайн на смесителите от колекциите Cosmopolitan гарантира, че ще намерите смесител, подходящ за всеки стил умивалник или вана.

Чучури за вана с монтаж към пода ви дават свободата да позиционирате ваната си където пожелаете, за да създатете централен елемент, докато вграденият смесител за вана се вписва незабележимо в заобикалящия го интериор.

Тридупков смесител за умивалник Allure Brilliant
Europlus Basin mixer

Contemporary

Колекциите Contemporary обединяват утвърден във времето дизайн и практични характеристики, за да създадат уютна баня за цялот семейство. Здрави и надеждни, смесителите комбинират меки линии и доказано качество с удобни функции.

Резултатът е функционално и удобно пространство, което да надживее отминаващите тенденции и да издържи дълго.

Едноръкохватков смесител Europlus
Sinfonia basin mixer

Authentic

Вдъхновени от изтънчените детайли на класическата архитектура и традиционните интериори, колекциите Authentic комбинират естетиката на миналото с технологиите на настоящето. Създадени да внесат успокояваща и носталгична атмосфера, смесителите с лекота комбинират декоративни акценти и напреднала изработка.

Тридупковите смесители за умивалник са перфектен избор за автентична баня- традиционен стил и удобство.

Препоръчани гами продукти

Eurocube

Eurostyle

Grandera

Quadra

Veris