<strong>НОВИЯ ESSENCE</strong> - СВОБОДА НА <strong>ИЗБОРА</strong>

С разнообразие от размери, цветове и покрития, новите серии Essence ще ви зашеметят с голям избор на модели. Пълната гама- от смесители до душове и аксесоари - ви предлага четири различни цвята, с полирано или "brushed" покритие. Налични са също в хромирано или SuperSteel покритие. Ето на това казваме свобода на избра. Насладете се.

Открийте Вълнуващите Нови Цветове

HARD GRAPHITE

Контрастен или камофлажен: Перфектен за елегантна комбинация с чисто бяло или в съчетание с по-тъмна обстановка. Пасва и на интериори в междинни тонове като бетон или светла дървесина.

Наличен и с покритие brushed.

NICKEL

Естествено усещане. Иберете Nickel за местата, където високото качество се среща с органични елементи, за да създатат чистота и естествена топлина. Съчетава се с камък, светъл бетон или мрамор.

Наличен и с покритие brushed.

WARM SUNSET

Приятен луксозен щрих за индивидуалисти. Warm Sunset поставя акцент върху оригиналната атмосфера в банята и добавя нотка великолепие. Съчетава се с тъмен камък, мрамор или бетон.

Наличен и с покритие brushed.

COOL SUNRISE

С блясъка си Cool Sunrise излъчва изисканост и касически лукс, а с покритие brushed придава модерено винтидж очарование. Комбинирайте го с тъмен, светъл или бял интериорен стил.

Наличен и с покритие brushed.

SUPERSTEEL

Съвременен дизайн. Този матов завършек си подхожда не само със стомана, но и със светъл мрамор, бетон и дървесина в светли тонове.

ХРОМ

Смесителите на GROHE изглеждат като нови години наред. Изберете класическото хромирано покритие за доказан във времето дизайн.

<strong>GROHE PVD</strong> НЕНАДМИНАТО ТВЪРДИ И ИЗДРЪЖЛИВИ НА ДРАСКОТИНИ

Смесителите на GROHE са създадени да изглеждат толкова добре, колкото в деня, когато сте се влюбили, в тях години наред. Рецептата за успех се крие в надеждното качество на покритието. Иновативния процес на нанасяна чрез напръскване (PVD) гарантира, че повърхността е три пъти по-твърда, предлагайки покрития в блестящо златисто или изисканото stainless-steel. Освен това повърхността е и десет пъти по-устойчива на драскотини, за да може дълго да й се радвате.

GROHE StarLight® surface

GROHE StarLight® покритие

Повърхности създадени да издържат дълго, вариращи от матови до блестящи като диамант.

GROHE-surface-hardness

Твърдост и издръжливост

Три пъти по-трърда и десет пъти по-издражлива на драскотини повърхност.

GROHE Каталог Специално WAF Издание

Изтеглете новия ни каталог GROHE за повече подробности.