Чучури и Смесители за Вана с Монтаж към Пода

Нашата гама от чучури и смесители с монтаж към пода е префектното допълнение към съвременните свободно стоящи вани.

Свободно стоящата вана, която някога е била най-честия избор за традиционни бани, отново набира популярност. За разлика от стандартната вана, която обикновено се намира в ъгъла на стаята, свободно стоящата вана може да се монтира навсякъде, където пожелаете.

Свобода на планирането
Чучур или смесител с монтаж към пода ви позволява да изберете точното място на вашата вана, давайки ви свободата да планирате интериора на банята си без никакви компромиси.

Перфектното покритие
За безупречен и дълготраен блясък, нашите хромирани чучури и смесители са създадени с технологията GROHE StarLight®, благодарение на която са устойчиви на мърсотия и потъмняване.

Чучури с монтаж към пода за свободно стоящи вани

Чист. Минималистичен. Забележителен. Опростеният вид на нашите хромирани чучури за вана ги прави перфектния избор за модерната баня. Изваяни и елегантни, те прибавят впечатляващ детайл към свободностоящата вана.

Смесители за чучури за свободно стоячщи вани
Тъй като чучурът за вана сам по себе си е свободно стояща част, той не включва смесител. За да управлявате потока на вода, изберете душ смесител за вграждане или термостатен смесител с подходящ дизайн.

Смесителите за вана/душ с монтаж към пода предлагат цялостно решение за свободно стоящи вани. За разлика от чучура, за който е необходим отделен смесител, смесителите за вана/душ с монтаж към пода съчетават смесител с чучур за вана и ръчна душ глава.
Без значение дали предпочитате минимилистичния вид на чучура или добавените екстри с ръчен душ, ние имаме решение, което да отговори на изискванията ви.

Препоръчани гами продукти

Allure

Allure Brilliant

Atrio Classic

Essence

Grandera

Atrio