Shower Mixer Faucets

GROHE Смесители за Душ– за съгласуван облик на банята

Когато термостатния смесител не е опция, изберете душ смесител GROHE. Използвайки технологията GROHE SilkMove®, нашите едноръкохваткови смесители гарантират плавен и прецизен контрол върху дебита и температурата на водата.

Ние предлагаме пълна гама смесители за банята, за да успеете да откриете този, който отговаря на вашите интериорни изисквания.

Всички серии смесители на GROHE предлагат разнообразие от смесители за душ или вана/душ. Без значение дали искате външен смесител за вана/душ - за да можете да взимате душ над ваната - или вграден модел, големият избор на стилове и видове монтаж гарантира, че ще намерите точно това, което ви трябва.

Eurodisc Cosmopolitan Basin mixer

Смесители на душ

Лесно е да създадете съгласуван интериор за банята си с GROHE. Всички наши колекции предлагат разнообразие от смесители за душове със същия атрактивен дизайн, като на смесителите ни за умивалници.
Големият избор от вградени и външни смесители гарантира, че ще откриете подходящия за вас продукт, а технологиите , които използва GROHE, подсигуряват ненадминато качество години наред.

Допълнителна функционалност:
Външния смесител за душ от колекцията Eurosmart Cosmopolitan идва с поставка за шампоани и душ гелове, за повече удобство.

Eurostyle Basin mixer

Смесители за Вана/Душ

Ако искате да монтирате душ, който да използвате над ваната, изберете смесител за вана/душ. Гамата ни смесители включва два вида за вана/душ:

  • Външни смесители за вана/душ - създадени да бъдат монтирани директно над ваната, те включват чучур за вана и извод за вода, към който да прикрепите шлауха.
  • Вградени смесители за вана/душ - тялото на смесителя е вградено в стената, за по-изчистен вид. Създаден е за употреба с чучур или пълнител за вана и един душ, но може да се използва и с два душа: ръчен душ и душ глава.

Препоръчани гами продукти

Concetto

Eurodisc Joy

Eurosmart Cosmopolitan