What is a Thermostatic<br/>Mixer Valve?

Термостатния смесителен вентил е важна част от всеки добре проектиран душ. Безопасен, удобен и икономичен, той гарантира максимално удоволствие от къпането, докато предпазва вас и семейството ви от изгаряне.

Какво представлява термостатния смесител за душ?
Термостатния смесител поддържа определена температура на водата по време на къпане. Защитава ви от внезапни промени във водното снабдяване към душа, така че дори някой да пусне водата в тоалетната или използва смесителя в кухнята, температурата под душа ще остане същата.

Как работи термостатния смесител?
Термостатния вентил смесва топла и студена вода до предварително избрана от вас температура и реагира моментално на промени в налягането или температурата на водата, като пренастройва смесването на топла и студена вода. Ако има проблем със снабдяването със студена вода, термостатния вентил автоматично ще се затвори.

GROHE CoolTouch

Какви са предимствата?

Безопасност - Предварително избраната от вас температура на водата остава постоянна през цялото време, така че няма опасност от изгаряне при внезапна промяна в температурата. Технологията GROHE CoolTouch® гарантира, че външната повърхност никога не е прекалено гореща на допир.

Удобство- Нашите термостатни смесители поддържат избраната от вас температура, а вие можете да се отпуснете и да се насладите на преживяването. Ако желаете да спрете водата (например за да сапунисате косата си), термостатът автоматично ще настрои същата температура когато пуснете водата отново.

Икономия- Инсталирайте термостатен смесител и можете да спестите вода и енергия. Благодарение на ефективността си, термостатният смесител за душ бързо ще изплати инвестицията. Използвайте калкулатора ни за пестене на вода за да разберете колко точно можете да спестите.

Благодарение на забележителното представяне и технологията GROHE TurboStat®, нашите термостати за душ се класираха на върха според няколко независими теста.

Grohtherm 3000 Cosmopolitan термостатен смесител

Препоръчани гами продукти

Shower Thermostats

Shower Thermostats