High-spout Vessel Basin Faucets

Смесителите на GROHE за умивалници тип "купа" са създадени с грижа за вас. Височината и дължината на чучура гарантират удобство и функционалност.

Eurodisc Joystick

Умивалник тип "купа" може да бъде невероятно допълнение към всяка баня. Популярни избори са стъклени, метални, както и такива от комбинирани материали. Тъй като чучурите на стандартните смесители може да не са с достатъчна височина и дължина и да не достигат над ръба на умивалника, изберете стенен или смесител за умивалник "купа".

Водопровода и тялото на стенните смесители трябва да бъдат вградени в стената, а това не винаги е възможно. За разлика от тях, смесителите за умивалници тип "купа" се монтират на плота около умивалника. И понеже мястото на смесителя не е определено от предварителни отвори в умивалника, можете да го поставите където пожелаете.

Eurodisc Joystick
Lineare

Може би очевидния избор е да монтирате смесителя по средата зад умивалника. Но защо не използвате елегантния му дизайн за акцент като го позиционирате отстрани? Високи смесители за умивалници тип "купа" са налични в повечето ни колекции и се съчетават перфектно със смесителите ни за вана, душ и бутоните за WC.

Lineare

GROHE BestMatch™

Изберете любимия си дизайн и съобразете размера му с умивалника си с GROHE BestMatch™- бъдете сигурни, че комбинацията ще бъде съвместима и подходяща. Всички комбинации са изпробвани в нашия тест център в Хемер, Германия- включително и новите смесители с размер М и XL.

Открийте GROHE BestMatch™

Любимия ви модел в правилния размер

За улеснение, размерът на всички наши смесители е обозначен с универсална скала: от XS до XL. Колкото по-висок е смесителя, толкова по-голям е обхвата на чучура, което носи повече удобство.

От XS до XL

Препоръчани гами продукти

Essence