Wall-mounted Faucets

Стенни смесители за Модерни умивалници

Без значение дали ще изберете плитък вграден умивалник или семпъл стъклен умивалник тип "купа", вградените смесители на GROHE ще внесат стил и удобство в банята.

Стенният смесител е чудесно допълнение към модерните умивалници в съвременните дизайнерски бани. Изборът на умивалници вече е голям и те се предлагат модели във всякакви форми, размери, цветове и материали. За умивалници, които нямат отвори за монтаж, трябва да се спрете или на смесител за умивалник тип "купа", или на вграден смесител.

Серията ни стенни смесители включва:

  • 2-дупкови смесители, с една ръкохватка
  • 3-дупкови смесители, с две ръкохватки

Инсталация
Стенните смесители имат тяло за вграждане. Трябва да помислите за това, когато проектирате банята си, тъй като водопровода и тялото на смесителя трябва да се монтират преди да облицовате банята с плочки.

Veris F-digital 2-hole basin mixer

Двудупкови Стенни Смесители за Умивалници

Модерния дизайн на двудупковите ни едноръкохваткови стенни смесители, използващи технологията GROHE SilkMove®, със сигурност ще допълни и подчртае най-новите умивалници за вграждане. Свички стенни смесители на GROHE се използват в комбинация с тяло за вграждане, благодарение на което банята изглежда чиста и подредена. Налични са различни модели в разнообразие от стилове и цени.

Избор на дължина на чучура: В крак с тенденциите за големи умивалници, стенните смесители от сериите Veris и Allure предлагат чучури в два размера: 180mm и 220mm.

GROHE AquaGuide: За допълнителна функционалност двудупковият стенен смесител от колекцията ни Eurosmart Cosmopolitan използва GROHE AquaGuide- регулируем аератор, който може да бъде нагласен под определен ъгъл, така че водата да достига до вас по най-удобния начин.

GROHE Ondus® 3-hole basin mixer

Тридупкови Стенни Смесители за Умивалник

Изберете тридупков стенен смесител за най-новите модерни интериорни решения. Симетричния дизайн и вграденото тяло се съчетават перфектно с големи умивалници за вграждане и поставят финалния щрих на вашата баня.

Идеалният избор: Без значение колко голям е умивалникът ви, ние имаме подходящ смесител за него. Тридупковите стенни смесители от колекциите ни Veris и Allure предлагат избор на дължина на чучура- 180mm или 220mm.

Гладко управление: Всички наши двуръкохваткови стенни смесители използват висококачествини керамични дискове, за да гарантират гладкото движение на ръкохватката.

Препоръчани гами продукти

Atrio One

Grandera

Quadra

Veris