GROHE Digital®

Иновативни дигитални технологии

Ние вярваме, че технологията трябва да прави всекидневния живот по-лесен. С GROHE Digital® е нужно само едно докосване за да се насладите на перфектния душ или вана.

Технологията GROHE Digital® внася удобство в банята. Интуитивни символи позволяват на потребителя лесно да настрои предпочитаната комбинация от дебит и температура на водата и продължителност на душа. Създайте персонализирано преживяване и го активирайте само с докосване.

Лесен, удобен и дискретен, GROHE Digital® използва най-новите безжични технологии, за да направи дигиталното къпане достъпно за по-широка публика.

Дигиталната шайба пуска и спира водата и настройва температурата, а бутона за избиране до нея предосставя прецизен контол над водното налягане. LED дисплей ви показва температурата на водата. За да превключите между душ глава, ръчен душ или смесители ,просто натиснете съптветния бутнон на дигиталния превключвател. Не може да бъде по-лесно.

За повече удобство, дистанционно управление ви позволява да пускате и спирате душа си от разстояние, за да може когато влезете под душа, водата вече да е достигнала желаната температура. Дори можете да настроите контролера дали да пусне душ главата, ръчния душ или смесителя.

Veris F-Digital controller for bath or shower

Натиснете on/off бутона, за да пуснете водата.

F-digital Puck Digital controller and digital diverter for bath

Завъртете пръстена около контролера, за да настроите дебита.

Veris F-Digital controller for bath or shower

Използвайте бутона с минус (-), за да намалите температурата.

Veris F-Digital controller for bath or shower

Използвайте бутона плюс (+), за да увеличите температурата.

Препоръчани гами продукти

Allure F-digital

Rainshower F-digital