Гладко Управление

Най-гладкото управление за ненадмината прецизност и комфорт.

Само смесителите на GROHE могат да ви осигурят невероярното преживяване GROHE SilkMove®. Гладкото управление на едноръкохватковите ни смесители олицетворяра качеството и превъзходството на нашата марка. Картуша GROHE SilkMove® гарантира прецизен контрол върху водния дебит и температура.

Картушът е в основата на всеки смесител. Това е мястото, където се намират керамичните дискове. Направени от същата керамична смес, която е използвана дори в някои космически ракети, единия диск се плъзга над другия с изключителна точност. Полираната огледална повърхност на дисковете е покрита със специален лубрикант с технологията Teflon®, за движение без триене. Ръкохватката на смесителя е свързана с дисковете чрез елемент от масивен месинг, за оптимална здравина и издръжливост. Изработката и качеството на тези части отговарят на най-високите стандарти, така че да гарантират ненадминато изживяване.

GROHE e един от световните лидери в производството на смесители и един от малкото, които произвеждат собствените си картуши. Нашите картуши са създадени така, че да бъдат използвани години наред, без да се нуждаят от поддръжка.

В широко мащабен тест за издржливост на едноръкохваткови смесители, немската агенция TÜV SÜD изпита механичното износване на продуктите на девет известни интернационални производители. Сред изследваните компоненти се наредиха силата, нужна за завъртане на ръкохватката, отделянето при завъртането след дълъг период на покой, прецизността на управление. Резултатът: GROHE е категоричният победител.

GROHE SilkMove

Специалните керамични дискове и технологията Teflon® в картушите GROHE SilkMove® гарантират прецизност при управлението.

GROHE SilkMove

GROHE SilkMove® ъгъл на движение на ръкохватката.

GROHE SilkMove

GROHE SilkMove® гарантира управление, гладко като в първия ден, дори след 20 години.

Препоръчани гами продукти

Allure

Atrio One

Eurostyle Cosmopolitan

Quadra