Създайте си луксозна душ зона

За да сте сигурни, че душ зоната ви не е само атрактивно допълнение към вашата баня, но и ви доставя ненадминато удоволствие от къпането, изберете душ глави, термостатни смесители и душ системи от нашата колекция.

Най-новите тенденции в дизайна на душ зоните

Grohtherm F Triple Volume Control Trim

Съвременната баня е място за релаксация - райско кътче, където просторните душ зони са ядрото на удоволствието. За баня с модерен завършек изберете широко душ корито и го комбинирайте със стъклена преграда без рамка. Или създайте усещане за истински лукс като замените душ коритото с плочки, на които сифона е разположен централно, за плавно интегриране на душ пространството към останалата част на банята. Независимо от стила, който изберете смесителите и душ системите ще поставят съществения акцент в банята. GROHE ви гарантира максимално удоволствие от водата, изключително високо качество и комфорт, на който да се радвате всеки ден.

Душ глави
От кръгли, хромирани душове до най-новите съвременни квадратни дизайни, нашите гами включват стенни и вградени душ глави, ръчни душове. Моделите ни предлагат различни видове струи, като някои от тях са оборудвани с най-новата технология за пестене на вода.

Насладете се на ново душ изживяване с душ глави GROHE

Една душ система - безброй преживявания

Rainshower System Shower system for wall mounting

Душ системите GROHE са лесни за вграждане и съчетават всички основни елементи на идеалния душ, а именно: душ глава, ръчен душ, термостат за душ и превключвател.

Термостати и смесители за душ Нашите термостати и смесители за душ включват външни и вградени модели - проектирани, за да се грижат за вашата безопасност и комфорт.

Душ системи с термостатен смесител

Recommended product ranges

Grohtherm 3000 Cosmopolitan

Rainshower F-Series Head & Side Showers

Rainshower Systems