Water Saving dual-flush Toilets

Казанчета за Вграждане с двойно изплакване

Един от най-лесните начини да пестите вода у дома е като инсталирате тоалетна с казанче с двойно изплакване.

Създаден за комбинация с конзолни и тоалетни до стената, вградените казанчета с двойно изплакване позволяват на потребителя да избере колко вода иска да използва. Използвайки по-малък обем вода при изплакването на тоалетната, можете драстично да намалите годишния си разход на вода и да допринесете за опазването на този ценен природен ресурс.

Колко вода използва казанчето с двойно изплакване?
Серията казанчета за вграждане на GROHE ви позволява да избирате между единично изплакване, изплакване с функция start/stop и двойно изплакване – това зависи от избора ви на бутон. Тоалетна с двойно изплакване предлага избор на изплакване с различен обем: 6 литра и 3 литра. Казанчетата могат да бъдат настроени за изплакване с намален обем от 4,5 литра и 3 литра.

Бутони за тоалетни с двойно изплакване
Изберете бутон, който допълва дизайна на смесителите и душа ви за цялостен хармоничен вид на банята. Бутоните на GROHE могат да бъдат монтирани хоризонтално или вертикално, за да паснат на композицията на плочките ви и позволяват достъп до вградените казанчета, в случай, че се нуждаят от поддръжка.

Skate Cosmopolitan WC wall plate

По-голям обем

Натиснете големия бутон за изплакване с по-голям обем вода.

Skate Cosmopolitan WC wall plate

По-малък обем

Натиснете малкия бутон за изплакване с по-малък обем вода.

Препоръчани гами продукти

Nova Cosmopolitan

Rapid SL Installation System