НАМЕРЕТЕ ШОУРУМИ
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

GROHE Ondus Digitecture

Красотата създава любов - GROHE Design

За GROHE, дизайна е повече от естетически облик. Той е качествена характеристика, която свидетелства за перфектния синтез от форма и функционалност.

Резултатът е удоволствието, което изпитвате всеки път, когато ползвате продуктите ни. И удоволствието, което ние изпитваме, всеки път, когато получим награда за нашата безкомпромисна любов към качеството.

Получаването на награда "Red Dot" за дизайна на GROHE Ondus® през 2007, беше първият знак за индустрията, че дизайна вече е основна характеристика, в допълнение към качеството, технологията и устойчивост. Общият брой на наградите Red Dot вече е 27- включително три допълнителни награди "най-добото от най-добрите" за дигиталната структура на GROHE Ondus® (2009), ръчния душ GROHE Rainshower® Icon (2010) и новия контролер GROHE F-digital (2011).

Благодарение на отдадеността си да създава най-актуалните и вдъхновяващи дизайни в санитарната инсустрия, GROHE се качи с 104 места нагоре в годишната класация на компанията iF- най-голямото израстване в тази класификация. А награди от САЩ, Великобритания, Китай и Япония са свидетелство за интернационалната слава на нашите продукти.

Но вероятно една от най-значимите промени през последите пет години е че креативността вече не се използва само за разработването на стойностни продукти, но и като ускорител на културните промени в компанията.

But perhaps one of the most significant shifts to have occurred in the last five years is the way in which creativity has been used not only to develop products that add value, but also as a catalyst to change the entire culture of the company.

GROHE F-digital

GROHE F-digital

Allure Brilliant

Allure Brilliant

K7

K7

Rainshower Eco

Rainshower® Eco

Проектантски Екип, Отличаван с Награди

Design Team

"От години ръководството на компанията демонстрира своята отдаденост на изключителния дизайн и предоставя на Пол Флауърс подкрепата, от която се нуждае, за да създава иновативни, изненадващи и естетически решения и да представя изключителни продукти на пазара отново и отново." Проф. Др. Питър Зек, CEO на "дизайнерски награди red dot".

reddot design award

През юни 2011, Пол Флауърс и проектантския екип на GROHE са наградени с най-високото отличие в сферата на дизайна- red dot "проектантски екип на годината" 2011/2012.

Световно призната за разпознаваема марка, GROHE е първата компания в санитарната индустрия, удостоена с тази награда, от самото й въвеждане през 1988.

Read more on our corporate website