GROHE GOES GREEN – Влез в гората на GROHE

Сега може да станете причината за засаждането на 10 дръвчета в застрашен от обезлесяване район в България, докато се наслаждавате на комфорт у дома! Със закупуването на термостатен смесител или душ система с термостат GROHE до края на октомври 2021г., вие се включвате в кампанията GROHE Goes Green, която има за цел да подобри състоянието на българските гори.

Горите подобряват качеството на околната среда, като намаляват шума, спират силните ветрове и поглъщат праха и газовете. Те имат решаващо влияние върху водния режим на реките и езерата, предпазват почвата от ерозия и регулират температурата.

Една от основните ценности на марката GROHE е устойчивото развитие. Този път GROHE България реши да обърне внимание и на горите, защото се стремим да насочим вниманието към нещата, които заедно можем да променим.

Засаждането продължава!

Заповядайте на 05.11. (петък) от 10:30 ч. в с. Голям Извор, близо до гр. Тетевен.

Старата гора на мястото е била изсечена в следствие на болест по дърветата. Сега природата има нужда от ВАШАТА помощ!

  • Това е поредното събитие от инициативата за залесяване на GROHE България, която има за цел заедно да се погрижим за българските гори.
  • Заедно и с Вас ще засадим нова гора от 1500 дървета - величествени дъбове.
  • Ще Ви очакваме в 10:30. Натисни тук

Теренът за засаждане на дръвчетата се намира до главния път.

  • Ще осигурим около 1500 дръвче и достатъчно инструменти.
  • Засаждането е доброволческо, напълно безплатно за участниците, всеки е добре дошъл.

Да засадим нова гора

Започваме засаждането на дръвчетата на 30.10.2021 (събота) в района на с. Златуша – на около 20 км от София. Заповядайте и Вие! Всеки желаещ може да се включи в събитието. В 10:00 ч. ще се чакаме на изхода на с. Росоман, в посока с. Златуша, щракнете тук.

  • Има място за паркиране в дясно на пътя върху тревата;
  • Tеренът е на 500 метра нагоре;
  • Mоже с високопроходими коли да се минат още около 400 метра по единствен черен път; Ще ви очакваме, за да се погрижим заедно за горите на България.

Дръвчетата и необходимите инструменти ще бъдат осигурени от Гората.бг и GROHE България. Засаждането е доброволческо и напълно безплатно за участниците, всеки е добре дошъл без нужда от записване.

Следете социалните ни мрежи и специалното събитие, създадено във Facebook за повече информация.

Нека заедно да ЗАСАДИМ БЪДЕЩЕ!

НАШАТА ЦЕЛ

GROHE България обича горите и вярва, че заедно трябва да се грижим за тях. Новата зелена кампания GROHE Goes Green има за цел да намали негативните ефекти от обезлесяването в България,като за всеки закупен термостат или душ система с термостат ще бъдат засадени по 10 дръвчета в различни райони на страната.

В основата на кампанията заложихме на термостатните смесители, тъй като позволяват предварително да бъде зададена предпочитана от вас температура на водата, като по този начин осигуряват желаната температура и я поддържат постоянна през цялото време на къпане.

Благодарение на технологията заложена в термостатния смесител GROHE, разходите за вода и енергия при взимането на душ ще бъдат намалени, едновременно опазвайки околната среда и ценните й ресурси.

КАМПАНИЯТА ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ОТ 01.04.2021г. до 31.10.2021г.

ПЪРВАТА НИ МИСИЯ

Първото място, за което ще се погрижим се намира в близост до Тетевен и село Голям Извор. Гората на мястото е била изсечена, след като голям брой от дърветата са заболели. Горското стопанство се е погрижило да обработи терена и да го подготви за новите млади дръвчета, които да бъдат засадени там. Районът ще бъде залесен с два вида дъбови фиданки – Червен американски дъб и Цер.

Следете страницата и социалните ни мрежи за допълнителна информация относно кампанията и следващите стъпки, които ще предприемем.

Нека заедно се погрижим за природата!

Find a showroom near you

Grohtherm 1000 Performance
Термостатен смесител за вана/душ, 1/2"
34779000
Grohtherm 800 Cosmopolitan
Термостатен смесител за вана/душ, 1/2"
34766000
Euphoria System
Душ система с термостат 
27296002
Euphoria System
Душ система с термостат за стенен монтаж
26075001