Душ системи

Душ системи

ВАШИЯТ ПРЯК ПЪТ ОТ ПЛАНИРАНЕ КЪМ НАСЛАЖДАВАНЕ

Душ системите GROHE ви позволяват да превърнете плановете си в реалност по-бързо, отколкото очаквате. Дългият процес от планиране до създаване и наслаждаване може да бъде съчетан в edna лесна стъпка

Технологията TurboStat се намира в сърцето на всички термостати и душ системи с термостати GROHE. Тя осигурява желаната температура на водата мигновено и я поддържа постоянна, гарантирайки перфектно душ изживяване. Термостатните смесители GROHE разполагат с бутон SafeStop, фабрично настроен на 38 °, за да предотврати нежелано повишаване на температурата. Ергономичните ръкохватки осигуряват добро сцепление при управление дори с мокри или сапунисани ръце. Превключването между ръчния душ и душ питата става с лекота, благодарение на технологиите Aquadimmer или SmartControl.

ДУШ СИСТЕМА RAINSHOWER SMARTCONTROL

Ако планирате ремонт или проектиране на нова баня, GROHE SmartControl Exposed е идеалното решение. Душ системата GROHE Rainshower SmartControl прави монтажа лесен за всеки, а резултатът - просто зашеметяващ.

Душ системата е налична в две разновидности - DUO с три бутона SmartControl, душ пита с две струи плюс ръчен душ и MONO с два бутона SmartControl, душ пита с една струя и ръчен душ. Дизайнът на GROHE SmartControl Exposed включва интегрирана поставка, която предлага допълнително пространство за поставяне на шампоан или душ гел. Множеството функции на GROHE SmartControl - от интуитивното използване на бутоните, през прецизния контрол на водния поток и температурата до избора на покритие на душ питите - гарантират повече удоволствие под душа.

Discover Rainshower SmartControl 360

Нашите душ пити Rainshower 360 ви предлагат избор от различни видове струи: от освежаващата струя GROHE PureRain през ободряващата Bokoma до масажираща струя Massage.

Създаден, за да прави впечатление във вашата баня, GROHE SmartControl Exposed съчетава интуитивното управление с върховното удоволствие от душа. С натискането на един бутон можете да изберете точния обем на водата и идеалната температура. А с едно натискане на другия бутон можете да изберете струите, на които искате да се насладите, за да създадете вашето индивидуално душ изживяване.

Душ системи Rainshower SmartActive душ системи
Направете своята стъпка към най-добрия душ

Новите душ системи Rainhower 310 SmartActive са идеалният избор, с който обновите своята баня. С дизайн, който предлага повече комфорт, по-добър избор на размер и стил и лесен монтаж, актуализирането на вашата баня никога не е изглеждало толкова привлекателно.

Euphoria SMARTCONTROL
НА ЕДНА СТЪПКА ОТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДУШ ИЗЖИВЯВАНЕ

Независимо дали търсите стилен дизайн или функционалност, или може би просто върховен контрол - душ системите GROHE Euphoria SmartControl ви предлагат всичко.

GROHE SMARTCONTROL

Опознайте света на SmartControl

Красивата и широка душ пита Rainshower 310 SmartActive в искрящ хромиран цвят съчетава в себе си 2 вида струи за повече комфорт. Ръчният душ може да бъде индивидуално позициониран на всяка височина, благодарение на напълно регулируемия държач - идеален за вземане на душ, без риск да намокрите косата си.

Благодарение на технологията Grohtherm SmartControl можете винаги да разчитате на прецизен контрол с интуитивното натискане и завъртане на бутона. Този вид управление позволява превключването между различните струи и ръчния душ с едно движение.

Discover Grohtherm SmartControl

Gallery

Вложихме много усилия за създаването на новата си душ система GROHE Euphoria SmartControl, а резултатът е набор от функции, които правят Euphoria още по-удобна и по-приятна за използване. Душ рамото разполага с опция за завъртане, която ви позволява да движите душ питата на 180 °, за да достигнете желания от вас ъгъл. А регулируемият държач позволява на ръчния душ да се позиционира на идеалната височина. Направихме хромираното тяло на Grohtherm SmartControl по-малко и по-компактно, за да предложи повече място под душа. И тъй като искаме вашето душ изживяване да ви донесе максимална наслада, ние създадохме технологията GROHE QuickFix. Тя позволява позицията на горния държач да бъде променена по време на монтажа. Предимството: горният държач може да се инсталира лесно и бързо, чрез използването на вече пробитите ви отвори.

EUPHORIA 260
ОТ РЕЛАКСАЦИЯ КЪМ ОБОДРЯВАНЕ

Euphoria 260 оправдава името си всеки път, когато стъпите под душа. Поставеният в средата, на блестящата хромирана пита, специален бутон ви позволява да превключвате между различни спрей зони, като регулирате ширината на струята и силата на водния поток. Зона 1 е фокусирана мощна струя осигуряваща ревитализиращ душ, идеален за измиване на напрежението или - шампоанът. Зона 2 предлага най-доброто от двата свята - по-широка струя, която има енергизиращ, но и релаксиращ ефект. Зона 3 е с най-широката спрей зона - за да обгърне вашето тяло и освежи деня ви.

FROM L TO XXL AND BACK AGAIN

Три спрей зони за уникално душ изживяване на една ръка разстояние. Превключете от една зона в друга с едно завъртане на бутона и се насладете на мощната струя Jet, последвана от по-широкообхватната SmartRain за енергизиращ, но и релаксиращ ефект или изберете усещането на мек летен дъжд с Rain.

Discover Eurhoria Shower System

Gallery

TEMPESTA 250
ПРОСТО СТРАХОТЕН

Елегантната душ пита и цилиндричният профил правят Tempesta Cosmopolitan System перфектен избор за модерни, съвременни бани. Лесна за инсталиране, Tempesta Cosmopolitan предлага всички предимства на технологията GROHE. Душ питата и рамото могат да се въртят, за да ви осигурят перфектния ъгъл. Тръбното окачване разполага с вътрешени водни пътища, а технологията GROHE TurboStat вградена в термостата ви гарантира, че предварително избраната температура на водата ще остане непроменена през цялото време.

SOOTHING, SUSTAINABLE SHOWERING

Влезте в един нов комфортен свят с душ сиситемите GROHE Tempesta 250. Релаксирайте под пълния контрол на струята GROHE Rain Spray, която благодарение на щедрите си размери ви осигурява повече пространство, за да изживеете истинското удволствие от водата. И тъй като всички душ пити Tempesta 250 се произвеждат с технологията GROHE EcoJoy, можете да се насладите на мощната струя без чувство на вина. Колко освежаващо!

Discover Tempesta System

MINIMIZED AFTER-DRIPPING

Душ питите на най-новите ни душ системи - Tempesta 250 съчетават в себе си по-широкообхватен, модерен дизайн, наличен както в кръгла така и в квадратна форма. Благодарение на иновативната функция GROHE DripStop, която свежда изкапването на вода до минимум, можете спокойно да се подсушите след изкъпване.

Discover Tempesta Shower System

COMFORT AND JOY SOOTHING, SUSTAINABLE SHOWERING

Влезте в един нов комфортен свят с душ сиситемите GROHE Tempesta 250. Релаксирайте под пълния контрол на струята GROHE Rain Spray, която благодарение на щедрите си размери ви осигурява повече пространство, за да изживеете истинското удволствие от водата. И тъй като всички душ пити Tempesta 250 се произвеждат с технологията GROHE EcoJoy, можете да се насладите на мощната струя без чувство на вина. Колко освежаващо!

Discover Tempesta Shower System

GROHTHERM 2000
100 % GROHE COOLTOUCH, ПОДОБРЕНА ЕРГОНОМИЧНОСТ И УДОБНА ПОСТАВКА

Елегантният модел Grohtherm 2000 гарантира, че ще съвпадне с дизайна на всяка баня. Насладете се на красотата на термостата XL WaterFall за вана/душ, както и на удобната поставка GROHE EasyReach с интегрирано пространство за съхранение на вашият шампоан. Благодарение на GROHE CoolTouch, металният корпус на Grohtherm 2000 остава безопасен за допир по всяко време. С технологията GROHE TurboStat можете винаги да се наслаждавате на перфектната температура на водата, без значение от колебанията в налягането на водата. Grohtherm 2000 се предлага като класически термостат за душ и като вариант с интегрирана поставка за съхранение GROHE EasyReach.

Discover Grohtherm 2000

GROHTHERM 1000
GROHE COOLTOUCH

Насладете се на освежаващ душ с Grohtherm 1000. Съвременният му дизайн се преглага с компактното тяло оборудвано с технологиите GROHE CoolTouch и GROHE TurboStat, ергономични метални ръкохватки, както и с водоспестяващи екологични функции.

Discover Grohtherm 1000

GROHTHERM 800
БЕЗОПАСЕН И ЕРГОНОМИЧЕН

Насладете се на предимствата, които нашите душ системи с термостат предлагат. С блестящо хромирано покритие GROHE StarLight, Grohtherm 800 се позовава на технологията GROHE TurboStat, гарантирайки перфектно душ изживяване с постоянна температура. Фабрично настроеният на 38 ºC бутон SafeStop, предпазва децата от изгаряния при непредвидено повишаване на температурата на водата, докато EcoButton се грижи за намаляването на консумацията на вода. Ергономичните ръкохватки ви осигуряват прецизно управление, дори с мокри или сапунисани ръце. Grohtherm 800 е наличен в 2 разновидности: термостат за душ и термостат за вана/душ.

Discover Grohtherm 800

Find the right GROHE SmartControl Shower that will fit your needs.

Brochures

Bathroom brochure

Луксозни решения за изключителни бани

GROHE ДУШОВЕ

Пълната селекция от душ предложения GROHE