Your Kitchen

GROHE за вашата Кухня

Запозанайте се с най- интелигентните продукти в индустрията. GROHE съчетава кухненски смесители, водни системи и специални функции с невероятен дизайн. Насладете се на кухнята си с GROHE.

GROHE Колекции

Отбрани кухненски колекции

КУХНЕНСКИ СМЕСИТЕЛИ

Отговаряйки на всяко ваше желание, водните системи и кухненски смесители на GROHE предлагат иновативни функции, с които да усетите разликата. По-голям избор и удобство: нашите продукти ще ви доставят истинско удоволствие.

K7 Sink mixer

МОЩНА СТРУЯ

Улеснете всекидневните си задължения в кухнята с широката гама професионални смесители с издърпващи се накрайници на GROHE. Насладете се на по-широкия обхват на управление, а много модели предлагат и възможност за избор между два режима на струята, за още по-голямо удобство.

Eurocube кухненски смесители

SUPERSTEEL

За да изпъллнява функциите си, кухненският смесител трябва да е издръжлив. Иновативното PVD SuperSteel покритие на GROHE е 10 пъти по-издръжливо на надраскване от обикновените хромирани повърхности.

Essence SuperSteel

GROHE ZERO (БЕЗ Олово и Никел)

Водата няма пряк досег до оловото и никела от тръбите благодарение на изолираните вътрешни водни пътища.
Налични при следните колекции: Eurosmart, Eurodisc Cosmopolitan, Europlus, Concetto, Essence New.

Открийте Eurosmart с технология GROHE Zero

GROHE EASYTOUCH

GROHE Easytouch смесителите могат да бъдат активирани само с лек допир на китката или лакътя. Оставете ръцете си свободни и запазете смесителя си чист и блестящ. Управлявайте кухнята си само с едно докосване.

Открийте Minta Touch