ТОАЛЕТНА СЕДАЛКА С БИДЕТНА ФУНКЦИЯ - ИНСТАЛАЦИЯ

Можете да откриете инструкции за инсталиране на седалката с бидетна функция към керамичната тоалетна в техническата информация относно продукта, намираща се в кутията му, или можете да свалите инструкциите от нашия уебсайт.

Изтеглете наръчника за инсталация за повече информация

СВЪРЗВАНЕ КЪМ ВОДОПОДАВАНЕТО

Седалката с бидетна функция се нуждае от пряка връзка към студено или смесено водоподаване. За да свържете към съществуващ воден източник в повечето случаи се нуждаете от Т-връзка и шлаух. Можете да закупите този комплект отделно.

Комплект Grohe Accessory 14074000:
Т-връзка и шлаух

Скица с размерите на комплекта Grohe Accessory
Дължина на шлауха: 795 mm
Връзка: 3/8"

Местоположението на свързване на седалката зависи от вида тоалетна чиния и условията в банята ви. Тук посочваме примерни видове инсталация. За професионална инсталация, моля обърнете се към вашия сервизен техник.

МОНОБЛОК

В случай, че имате моноблок тоалетна, можете да използвате водоподаването към казанчето. За това ще ви е необходима Т-връзка и шлаух. Важно е да премерите разстоянието от връзката за водоподаване до връзката на седалката с бидетна функция, за да разберете колко дълъг трябва да е шлаухът. Тук може да откриете снимка на различните видове инсталация:

Свързване към водоподаването на казанчето

Свързване към водоподаването на казанчето

Свързване към водоподаването във казанчето

КОНЗОЛНА ТОАЛЕТНА ЧИНИЯ/ ЗА МОНТАЖ КЪМ СТЕНА

Ако имате конзолна тоалетна чиния или такава монтирана до стената, моля проверете дали разполагате с ъглови вентили до тоалетната. В този случай можете да свържете тоалетната седалка с бидетна функция към тях.

Ако умивалника ви се намира в близост до тоалетната, можете да свържете седалката с бидетна функция към студеното водоподаване.

Във видеото ще откриете как се инсталира тоалетната седалка с бидетна функция към тоалетната и как се свързва към водоподаването от умивалника:

Съвет: С Grohtherm Micro можете да достигнете подходяща температура на водата за своята тоалетна седалка с бидетна функция. Моля помолете своя инсталатор за помощ.