ПРИЯТНО ПОЧИСТВАНЕ С ВОДА

БЕЗ НЕОБХОДИМОСТ ОТ ЕЛЕКТРИЧЕСТВО - GROHE ТОАЛЕТНА СЕДАЛКА С БИДЕТНА ФУНКЦИЯ

Преобразете вашата банята, където хигиената, свежестта и комфортът на първо място с тоалетната седалка с бидетна функция от GROHE! Почистването с вода, а не с хартия е доказано по-хигиенично и по-нежно за кожата, оставяйки свежо усещане за чистота.

Създадена, за да отговаря по размер на вашите тоалетни, седалката с бидетен механизъм GROHE предлага функция за интимно почистване, с помощта на две отделни душ глави. За по-голям комфорт струята може да се регулира според вашите предпочитания.

Тоалетната седалка с бидетна функция GROHE превръща вашата баня в хигиенична, удобна и релаксираща зона, в която личната хигиена е на първо място.

ОТКРИЙТЕ ШОУРУМ БЛИЗО ДО ВАС

ТОЛКОВА Е ЛЕСНО: Как функционират бидетните седалки с тоалетна функция?

Веднъж прикрепена към тоалетната, седалката не се нуждае от електричество - вместо това, струята се управялва чрез ръкохватка, захранвана само от водното налягане, предоставяйки ви цялостен контрол за ефективно, но нежно почистване.

ЗАДАЙТЕ ВИДА НА СТРУЯТА

  • Прецизно почистване
  • Регулируема сила на струята

ДАМСКИ ДУШ

  • Специално обособено душ рамо за дамите
  • Регулируема сила на струята

ПОЧИСТВАЩА ФУНКЦИЯ ЗА ДУШ РАМЕНАТА

  • Душ главите се почистват преди и след всяка употреба
  • Душ раменете са произведени от антибактериални материали

ПЛАВНО ЗАТВАРЯЩ СЕ КАПАК

  • И седалката, и капакът разполагат с плавно затварящ механизъм Soft Close.

САМОПРИБИРАЩИ СЕ ДЮЗИ

  • Две самоприбиращи се душ рамена за допълнителна хигиена

ИНТУИТИВЕН КОНТРОЛ

Лесната за управление ръкохватка се намира отстрани на седалката с бидетна функция. Ръкохватката ви позволява да изберете вида струя, както и да регулирате налягането на водата според вашите предпочитания. За да активирате почистващата функция на душ рамената натиснете ръкохватката наполовина или повдигнете наполовина.

Позиция - самопочистване

Ръкохватка надолу - душ биде

Позиция - самопочистване

Ръкохватка нагоре - дамски душ

СЪЗДАДЕН ЗА ВАШИЯ КОМФОРТ

Тоалетната седалка с бидетна функция GROHE превръща обикновената тоалетна в удобно, хигиенично място, където грижата за себе си е на първо място. Прикрепена към тоалетната, седалката не се нуждае от електричество, вместо това струята се управлява от ръкохватка, захранвана само от водно налягане. Изработената от Duroplast седалка допълва банята ви перфектно и създава усещане за чистота и удобство.

PERFECT MATCH

В GROHE вярваме, че в основата на една елегантна и удобна баня се корени хармоничният дизайн. Нашите перфектно координирани решения за баня гарантират дизайн, който е толкова отличителен, колкото вас.

BAU CERAMIC - ЗА МОДЕРЕН ЖИВОТ

Проектирана, за да приляга на широка гама тоалетни, седалката с бидетна функция GROHE е уникално решение. Тя може лесно да бъде инсталирана на вашата вече закупена тоалетна. Единственото, от което се нуждае е водно захранване, към което седалката се свързва.

Въпреки перфектно съчетаните форма и функционалност, GROHE препоръчва седалката с бидетна функция да бъде окомплектована с керамичните тоалетни от колекцията Bau Ceramic. Съвеременните, елегантни линии на гамата ще създадът естетическа хармония във вашата баня и ще ви осигурят максимален комфорт и производителност.

Подробности за продукта

Bau Ceramic
Manual bidet seat
39648SH0

Брошура

Удобна и хигиенична

Искате ли да научите повече?

Изтеглете нашата брошура за повече подробности

Съвети за инсталация

Искате да разберете дали седалката с бидетна функция е подходяща за вашата тоалетна?

Открийте повече тук

Искате да разберете как да инсталирате седалката с бидетна функция?

Открийте повече тук

Нуждаете се от помощ или имате въпрос?

Открийте повече тук