<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

CUBE CERAMIC

Изчистен стил

Починете си за момент от забързаното ежедневие и се насладете на важното. С минималистичния си силует, зашеметяващата колекция CUBE CERAMIC създава съвременен лукс в банята ви. Всеки продукт от колекцията е изискан и основан на изчистените линии на куба. Динамичните форми и гладката повърхност са идеални за създаването на модерна баня, която внася спокойствие в ежедневието ви.


Вдъхновете се от качеството на архитектурния дизайн. Серията умивалници CUBE CERAMIC е създадена, за да отговаря на личния ви стил и ежедневие, докато всички артикули са обединени от изчистени линии, създаващи съвременен облик.

С керамиката от серията CUBE CERAMIC, създавате баня, съчетаваща ненатрапчив шик и севременен дизайн. С щедрите си пропорции, отличителните умивалници превръщат банята ви в градски оазис. Починете си от натоварения свят и позволете на архитектурнитре форми да ви вдъхновят.

PUREGUARD

Остава искрящо бяло - бактериите и мърсотията нямат шанс

ИЗПЛАКВАНЕ TRIPLE VORTEX

ТРОЙНА СИЛА: ЧИСТО И ТИХО

ТЕХНОЛОГИЯ БЕЗ РЪБ

БАКТЕРИИТЕ НЯМА КЪДЕ ДА СЕ СКРИЯТ

СЕДАЛКА С ПЛАВНО ЗАТВАРЯНЕ

НЕЖНО И ТИХО

СЕДАЛКА QUICK RELEASE

ЛЕСНО ДЕМОНТИРАНЕ ЗА ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ

Съгласуван дизайн и ергономичност са основни изисквания, за да се превърне банята ви в място за истинска релаксация. Благодарение на предложенията ни за перфектна комбинация, създадохме три координиани колекции за цялостни решения за вашата баня.