GROHE SPA ТОАЛЕТНИ

Какво е SPA тоалетна?

SPA тоалетната съчетава в себе си предимствата на тоалетна и биде. С помощта на душ рамо тя се грижи за нежно почистване на кожата ви.

Mалкият душ от голямо значение.

Почистването с вода след използване на тоалетната е тенденция в целия свят, но това не трябва да е изненада, защото водата е най-естественото почистващо средство. Освен това е по-приятен, хигиеничен и полезен начин за почистване в сравнение с останалите алтернативи. Вижте сами и опитайте как всичко се чувства значително по-добре благодарение на малка ръка за душ.

Коя е вашата SPA тоалетна на GROHE?

GROHE SENSIA ARENA

Предлагаща широка гама от функции, тоалетната GROHE Sensia Arena е следващото ниво на лична грижа в 21 век. С помощта на сензор, капакът се отваря и затваря автоматично, докато нежна светлина идваща от вътрешната част на купата, ви осветява в тъмното. Специалните хигиенни покрития и мощното промиване поддържат тоалетната безупречно чиста, а отвеждането на неприятните миризми превръща обикновената баня в релаксираща зона. Всеки детайл в дизайна на Sensia Arena е внимателно обмислен, за да ви предложи ново ниво на комфорт и чистота.

Открийте GROHE Sensia Arena

GROHE ТОАЛЕТНА СЕДАЛКА С БИДЕТНА ФУНКЦИЯ

Тоалетната седалка с бидетна функция GROHE превръща обикновената тоалетна в удобно, хигиенично място, където грижата за себе си е на първо място. Прикрепена към тоалетната, седалката не се нуждае от електричество, вместо това струята се управлява от ръкохватка захранвана само от водно налягане. Изработената от Duroplast седалка допълва банята ви перфектно и създава усещане за чистота и удобство.

Открийте GROHE тоалетна седалка с бидетна функция