Смесители за вана

За много хора единствената функция на смесителя за вана е да напълни ваната. Други биха искали смесител, който да може да управлява и душ (смесител за вана/душ), позволявайки на потребителя да превключва водата между чучура за вана и душа.

Chiara Single-lever bath/shower mixer

Комбинирани смесители за душ/вана

Veris F-digital 5-hole bath/shower combination

Смесители за монтаж на плот

Talentofill Inlet-, pop-up and waste-system

Talentofill автоматичен сифон за вана с преливник

Комбинирани смесители за вана/душ
Налични със или без термостат, смесителите за вана/душ са най-лесния начин да си вземете душ във ваната. Могат да бъдат външни или вградени. Превключвателен клапан позволява на потребителя да превключва между пълнене на ваната и душа. За безопасност и удобство, изберете модел с термостат.

Комбинации монтирани върху основа
Създадени за монтаж на ръба на ваната или на перваз с плочки, уверете се, че избирате правилния продукт за вашата ситуация. За втората опция чучура трябва да достига ръба на ваната.

Налични в тридупкови, четиридупкови или петдупкови модели, те комбинират чучур за вана и ръчен душ. Една или две ръкохватки контролират водата, а превключвател ви позволява да превключвате между душа и ваната.

Вградени пълнители за вана
Те се монтират във ваната и служат за пълнене на вода, преливник и изпразнител.

Atrio Jota & Ypsilon Single-lever bath/shower mixer

Смесители за Вана с Монтаж към Пода

Създадени за комбинация със свободностоящи вани, смесителите с монтаж към пода включват тръби в същите стил и покритие като самия смесител. Много модели са с допълнение- ръчен душ.

Смесители за вана с монтаж към пода

Препоръчани продукти

Allure

Allure Brilliant

Atrio One

Veris