Water-saving Shower Heads

С правилната душ глава можете значително да намалите потреблението си на вода, докато се наслаждавате на ободряващо душ преживяване. Не само ще помогнете на околната среда и бъдещите поколения, но и ще намалите сметките си вкъщи.

Качествените материали, първокласеният дизайн и напредналата технология играят важна роля в пестенето на вода. Ръчните душове GROHE EcoJoy™ използват или вграден дебитен ограничител, или Есо бутон, който ви позволява да избирате кога да намалите дебита на водата.

New Tempesta Cosmopolitan

New Tempesta Cosmopolitan

New Tempesta

New Tempesta

Ръчните душове Rainshower® Icon, Eco и Solo имат Есо бутон на дръжката – просто плъзнете бутона и можете да намалите потреблението на вода под душа с до 40%. Благодарение на уникалния дизайн, ръчният душ Rainshower® Icon използва по-малко вода, без това да влияе на силата на струята, а заради овалната си форма, която имитира формата на човешкото тяло, погледнато отгоре, Rainshower® Eco ще облее цялото ви тяло, без да хаби вода.

Ръчният душ Euphoria конролира струята с димер – това ви позволява постепонно да намалявате обема на водата, както и да превключвате между различни видове струи.

Използвайте по-малко вода и пестете енергия
Изберете еко душ глава и не само ще намалите разхода си на вода, но ще спестите и енергия. Когато използвате по-малко вода, по-малко енергия е необходима за загряване, така че предимствата са двойни.

Препоръчани гами продукти

Rainshower Icon

Tempesta

Tempesta Cosmopolitan