НАМЕРЕТЕ ШОУРУМИ
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

HandCrafted

Grow old together -
GROHE Quality

Всяка част на GROHE е с изключително качество. Частите на продуктите, лекотата на управление и изящният вид минават през многобройни тестове за издръжливост – най-сигурните в индустрията – преди да напуснат фабриките ни.

В лабораториите на GROHE в Шварцвалд, продуктите ни са подложени на безмилостни тестове. Тук месинговите ни изделия, душовете и термостатите, какво и всички други компоненти, трябва да издържат симулация на 20-годишна ежедневна употреба – с твърда вода. Това, че надминаваме собствените си, както и интернационалните стандарти за качество, си има дивиденти. Артикулите на GROHE издържат много повече от обикновените продукти, а когато определен продукт бъде спрян от производство, резервни части за него са налични поне още десет години.

Независими тестове

Quality

В независими тестове, проведени пред строго жури, нашите месингови изделия, душове и термостати отново показват отлични резултати. В тест на немската асоциация TÜV SÜD за издръжливост, технологията Eurodisc на GROHE спечели сред девет дтруги престижни участници.

Технологията GROHE SilkMove® гарантира несравнимо гладкото и лесно управление на всички наши едноръкохваткови смесители. Според проучване, проведено от LGA Qualitest GmbH, нашите термостати Grohtherm 3000, 2000 и 1000 са на първо място, сред 17 термостата на различни европейски производители. А благодарение на технологиите GROHE TurboStat® и GROHE CoolTouch®, нашият Grohtherm 3000 се отличи и като категоричен победител, с най-висок резултат в четири категории.

И тъй като сме горди с постиженията си, бихме искали да споменем, че централата ни GROHE в Хемер, Германия, е сред победителите в надпреварата “Die beste Fabrik” (“Най-добрата фабрика”), организирана от водещото бизнес списание WirtschaftsWoche.