ПРОДУКТОВИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

ОПИТАЙТЕ ИНОВАТИВНИТЕ ФУНКЦИИ НА МИВКИ GROHE

Знаем, че миенето на чинии не носи голямо удоволствие, но благодарение на иновативните и полезни функции на всяка мивка GROHE вярваме, че можем да направим времето, което прекарвате на вашата мивка по-приятно. Мивките GROHE съчетават в себе си иновативни функции, които ще направят миенето на чинии по-лесно. Нашите мивки са лесни за почистване, намаляват шума от течащата вода и дори разполагат с автоматичен изпразнител за отпадъци. Просто изберете предпочитания от вас размер и стил.

MOMENTS OF TRUTH

GROHE QuickFix

Монтирайте мивката си бързо и лесно благодарение на технологията GROHE QuickFix (приложен комплект). С две предварително пробити
дупките за смесителя нашите мивки са лесно приспособими към вашето свободно пространство и дизайн на кухнята.

GROHE Whisper

GROHE Whisper Специалната изолация от долната страна на мивката
свежда шума от течащата вода до минимум.

ПРОДУКТОВИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ НА ОТПАДЪЦИТЕ

Всеки модел мивка е снабден с дистанционното управление, което ви позволява да изпразните мивката си, без да потапяте ръката си в мръсната вода.

ГОЛЕМИ КОРИТА

Благодарение на нашата иновативна технология, всички мивки GROHE разполагат с купи с дълбочина от 17 см, с помощта, на които миенето на големи съдове става по-лесно.

МАТЕРИАЛ

Мивките GROHE от серии К300 - К1000 се обработват със специални растителни влакна (Tampico) благодарение, на които придобиват сатенен блясък. Неръждаемата стомана прави значително по-лесно почистването, като подобрява издръжливостта на вашата мивка.

AISI 304 - НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА

Всеки модел мивка GROHE се произвежда от AISI 304 неръждаема стомана. AISI 304 съдържа висок процент хром и никел, който придава особена яркост на покритието и прави продуктите по-устойчиви на ръжда и корозия.

AISI 316 - НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА

От неръждаемата стомана AISI 316 се произвежда серията K400 +, с помощта на която GROHE предлага трайно решение дори за морски региони. Позната също като ""морска стомана"",
AISI 316 се използва главно в корабостроенето или химическите индустрии. Известна с високито си съдържание на
хром, никел и молибден, стоманата е
изключително устойчива на ръжда, корозия и дори
киселини или хлор.

STAIN-RESISTANT

Practical as well as beautiful, GROHE composite sinks are stain resistant for long-lasting good looks.

100% FOOD-SAFE

Enjoy total confidence in using your kitchen your way - GROHE composite sinks are 100% food safe, making prep easy and hygienic.

NON FADING IN UV-LIGHT

Let the sunshine in! Our composite material won’t fade in UV light, keeping your sink looking pristine and the color-true.

ПРОИЗВОДСТВЕН ПРОЦЕС

Селекцията от мивки GROHE е съвкупност от обрани, изчистени модели

до нестандартни, съвременни модели с минималистичен дизайн.

Качество

GROHE се слави с изключително качество на продуктите си, като това се забелязва и при нашите мивки. Дебелината на стоманата, от която се произвеждат варира между 0,6мм и 1мм, а ценовият диапазон е достъпен за всички. За да ви осигурим допълнителен комфорт смесителите и мивките GROHE са с петгодишна гаранция.

5 години гаранция

ВИДОВЕ МОНТАЖ

Choose between two mounting types for exactly the look you want.

TOPMOUNT

СТАНДАРТЕН МОНТАЖ

За вграждане с ветрикален ръб от 8мм.

UNDERMOUNT

ЗА ВГРАЖДАНЕ ПОД ПЛОТ

Съвременно решение за мотнаж под работния плот.

Инструкции за почистване

Нашите мивки от неръждаема стомата са лесни за почистване и поддръжка. Следвайки тези инструкции, ще можете да се наслаждавате на безупречното им покритие за години напред:
След употреба изплакнете обилно мивката и подсушете с чиста кърпа. Ползването на почистващи средства е позволено при условие, че не съдържат солна киселина или техни производни. При устойчиви петна, нанесете малко топъл оцет върху изцапаната зона или използвайте други почистващи препарати предназначени за мивки от неръждаема стомана.
Не използвайте телени гъби за почистване на мивката или други предмети, които биха могли да надраскат повърхността. Избягвайте използването на соли или белина. Не оставяйте железни предмети върху мивката за продължително време.

Инструкции