<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

Филтър за системите GROHE Blue

Системите GROHE Blue са оборудвани с високоефективни филтри. Те използват различни технологии за филтриране, за да премахнат и най-малката следа от примеси във водата – като същевременно запазват всички важни минерали, които са полезни за вашето здраве. Освен че гарантира несравнимо вкусово изживяване, филтърът изпълнява и друга важна функция: като филтрира варовика, той гарантира, че вашата водна система може да работи перфектно дълги години напред.

GROHE & BWT НАЙ-ДОБРАТА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ВОДА

Водата е не само най-ценният ресурс в света, но и основата на всички живи същества. GROHE и BWT са водещите европейски професионалисти във водата и ви предоставят безопасност, хигиена и най-високи стандарти за качество. Обединихме опита на двете компании, за да предоставим напълно ново водно изживяване.

Всички филтри са произведени и тествани в съответствие със стандартите за безопасност на храните HACCP и гарантират възможно най-доброто качество на водата.

Изберете кой тип филтър ви подхожда най-много

Системите GROHE Blue® предлагат и избор за размер на филтъра, както и различни опции за тип филтър, което означава, че можете да получите перфектна питейна вода, независимо дали живеете в район с твърда или мека вода:

Наличен сега в нашия онлайн магазин

GROHE BLUE ФИЛТЪР С АКТИВЕН ВЪГЛЕН

Вашето решение за райони с мека вода.

Ако живеете в район с мека вода, филтърът с активен въглен е точно за вас. Подобрява вкуса, но оставя нивата на карбонатите във водата недокоснати.

GROHE BLUE S-, M- & S-РАЗМЕР ФИЛТЪР

Пречистена питейна вода

Филтрите S-, M- и L-размер, използват комбинация от процес на филтриране, за да отстранят дори най-малката следа от примеси във водата – като същевременно запазват всички важни минерали, които са полезни за вашето здраве. Филтърът изпълнява и друга важна функция: като филтрира варовика, той гарантира, че охладителят може да работи перфектно през дългия си живот.

GROHE BLUE ФИЛТЪР ОБОГАТЕН С МАГНЕЗИЙ И ЦИНК

За страхотен вкус и ползи за здравето.

За най-добър вкус и ползи за здравето, филтърът обогатен с магнезий и цинк е идеалния избор. Добавя до 35 mg магнезий и до 3 mg цинк към всеки литър вода, като ви помага да получите достатъчно от тези основни минерали и ви доставя възможно най-добрия вкус за вашия чай или кафе.

GROHE BLUE ULTRASAFE ФИЛТЪР

Преобразува чешмяна вода във вкусна трапезна вода без олово, бактерии и микропластмаси.

UltraSafe филтърът е подходящ за зони със силно замърсена вода и отстранява и най-малките частици. Премахва микропластмаса (> 1µm), 99,999% от бактериите и до 99,5% олово. Създава бариера за вредните микроорганизми и гарантира пълна чистота и хигиена. Резултатът е най-чистата питейна вода.

Филтрация с обратна осмоза

Новите филтри на GROHE с обратна осмоза значително намаляват химикали, вируси, хормони и др. примеси, за да улеснят безопасната употреба на водата, там където е необходимо. Благодарение на тази филтрация, всеки може да се наслади на вода с добър вкус и високо качество.

Филтър с обратна осмоза

Нашата най-нова технология за филтриране на водата с обратна осмоза, чувствително намалява наличието на вредни субстанции като метали, пластмаса, бактерии, вируси и хормони. Резултатът е най-чистата вода за пиене.

Филтър с обратна осмоза и минерализация

Системата за филтриране с обратна осмоза и минерализация, съществено намалява вредните вещества във водата и добавя силикат и магнезий. Наслаждавайте се на чудесна вода, директно от смесителя.

Съвместимост

Разберете кой филтър е подходящ за вашата система.

Филтър

Резервен филтър, размер S
GROHE Blue
Резервен филтър, размер S
4040400X
Филтър с активен въглен
GROHE Blue
Филтър с активен въглен
40547001
Филтър, размер L
GROHE Blue
Филтър, размер L
40412001
Филтър, размер S
GROHE Blue
Филтър, размер S
40404001
Резервен филтър, размер М
GROHE Blue
Резервен филтър, размер М
4043000X
Филтър, размер М
GROHE Blue
Филтър, размер М
40430001
Филтър S-размер - стартов комплект
GROHE Blue
Филтър S-размер - стартов комплект
40438001
UltraSafe филтър
GROHE Blue
UltraSafe филтър
40575002
Филтър обогатяващ водата с магнезий + цинк
GROHE Blue
Филтър обогатяващ водата с магнезий + цинк
40691002