<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

Филтър за системите GROHE Blue

Системите GROHE Blue са оборудвани с високоефективни филтри. Те използват различни технологии за филтриране, за да премахнат и най-малката следа от примеси във водата – като същевременно запазват всички важни минерали, които са полезни за вашето здраве. Освен че гарантира несравнимо вкусово изживяване, филтърът изпълнява и друга важна функция: като филтрира варовика, той гарантира, че вашата водна система може да работи перфектно дълги години напред.

GROHE & BWT НАЙ-ДОБРАТА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ВОДА

Водата е не само най-ценният ресурс в света, но и основата на всички живи същества. GROHE и BWT са водещите европейски професионалисти във водата и ви предоставят безопасност, хигиена и най-високи стандарти за качество. Обединихме опита на двете компании, за да предоставим напълно ново водно изживяване.

Всички филтри са произведени и тествани в съответствие със стандартите за безопасност на храните HACCP и гарантират възможно най-доброто качество на водата.

Изберете кой тип филтър ви подхожда най-много

Системите GROHE Blue® предлагат и избор за размер на филтъра, както и различни опции за тип филтър, което означава, че можете да получите перфектна питейна вода, независимо дали живеете в район с твърда или мека вода:

Наличен сега в нашия онлайн магазин

GROHE BLUE ФИЛТЪР С АКТИВЕН ВЪГЛЕН

Вашето решение за райони с мека вода.

Ако живеете в район с мека вода, филтърът с активен въглен е точно за вас. Подобрява вкуса, но оставя нивата на карбонатите във водата недокоснати.

GROHE BLUE S-, M- & S-РАЗМЕР ФИЛТЪР

Пречистена питейна вода

Филтрите S-, M- и L-размер, използват комбинация от процес на филтриране, за да отстранят дори най-малката следа от примеси във водата – като същевременно запазват всички важни минерали, които са полезни за вашето здраве. Филтърът изпълнява и друга важна функция: като филтрира варовика, той гарантира, че охладителят може да работи перфектно през дългия си живот.

GROHE BLUE ФИЛТЪР ОБОГАТЕН С МАГНЕЗИЙ И ЦИНК

За страхотен вкус и ползи за здравето.

За най-добър вкус и ползи за здравето, филтърът обогатен с магнезий и цинк е идеалния избор. Добавя до 35 mg магнезий и до 3 mg цинк към всеки литър вода, като ви помага да получите достатъчно от тези основни минерали и ви доставя възможно най-добрия вкус за вашия чай или кафе.

GROHE BLUE ULTRASAFE ФИЛТЪР

Преобразува чешмяна вода във вкусна трапезна вода без олово, бактерии и микропластмаси.

UltraSafe филтърът е подходящ за зони със силно замърсена вода и отстранява и най-малките частици. Премахва микропластмаса (> 1µm), 99,999% от бактериите и до 99,5% олово. Създава бариера за вредните микроорганизми и гарантира пълна чистота и хигиена. Резултатът е най-чистата питейна вода.

Филтрация с обратна осмоза

Новите филтри на GROHE с обратна осмоза значително намаляват химикали, вируси, хормони и др. примеси, за да улеснят безопасната употреба на водата, там където е необходимо. Благодарение на тази филтрация, всеки може да се наслади на вода с добър вкус и високо качество.

Филтър с обратна осмоза

Нашата най-нова технология за филтриране на водата с обратна осмоза, чувствително намалява наличието на вредни субстанции като метали, пластмаса, бактерии, вируси и хормони. Резултатът е най-чистата вода за пиене.

Филтър с обратна осмоза и минерализация

Системата за филтриране с обратна осмоза и минерализация, съществено намалява вредните вещества във водата и добавя силикат и магнезий. Наслаждавайте се на чудесна вода, директно от смесителя.

Съвместимост

Разберете кой филтър е подходящ за вашата система.

Филтър

Резервен филтър, размер S
GROHE Blue
Резервен филтър, размер S
4040400X
Филтър, размер L
GROHE Blue
Филтър, размер L
40412001
Филтър, размер М
GROHE Blue
Филтър, размер М
40430001
Филтър S-размер - стартов комплект
GROHE Blue
Филтър S-размер - стартов комплект
40438001
Резервен филтър, размер М
GROHE Blue
Резервен филтър, размер М
4043000X
Филтър с активен въглен
GROHE Blue
Филтър с активен въглен
40547001
Филтър, размер S
GROHE Blue
Филтър, размер S
40404001
Филтър обогатяващ водата с магнезий + цинк
GROHE Blue
Филтър обогатяващ водата с магнезий + цинк
40691002
UltraSafe филтър
GROHE Blue
UltraSafe филтър
40575002
Reverse osmosis filter starter set
GROHE Blue
Reverse osmosis filter starter set
40877000
Reverse osmosis with mineralization filter starter set
GROHE Blue
Reverse osmosis with mineralization filter starter set
40878000