GROHE Blue Home

Преоткрийте удобството

Какво по-лесно и по-удобно от това да се наслаждавате на питейна вода направо от смесителя? Това е за нас "доставка по домовете".

Прави живота по-лесен

Само си помислете колко усилия са нужни, за да може непрекъснато да имате бутилирана вода вкъщи. Чакането на опашки в магазина и разнасянето на тежки бутилки. А след това трябва да изхвърлите празните бутилки преди всичко да започне отначало.

Времето е ценно

Вече можете да си спестите ценните минути, прекарани в шофиране до магазина и обратно и търсене на място за паркиране. GROHE Blue Home ви гарантира по-малко неприятности и повече свободно време.

Повече свободно място

Пространство: всички бихме искали повече. А в хладилника то е изключително ограничено. Опитайте се да поберете достатъчно бутилки вода за целия уикенд. Добре че вече можете да разчитате на GROHE Blue Home за охладена вода на момента.

Comfort GROHE Blue

GROHE BLUE HOME спестява повече

Спасявайте планетата, <br> с всяка чаша

Знаете ли, че са необходими 7 литра вода, за да се произведе един литър бутилирана вода? Да не споменаваме вредните емисии на СО2. С GROHE Blue Home, тези цифри намаляват с 61%.

Най-полезната вода е тази без опаковка

Земята бавно потъва в море от пластмаса и проблемът с на практика неразрушимите пластмасови бутилки е по-належащ от всякога. GROHE Blue Home предлага решение: небутилирана вода.

Спестявате в дългосрочен и в краткосрочен план.

GROHE Blue Home е инвестиция в повече от един аспект. Ако сметнете разходите си за питейна вода за една година, ще видите колко бързо ще възвърнете вложеното.

Живейте здравословно

Колко точно е достатъчно? Експертите препоръчват да пием поне 2 литра вода на ден. А с GROHE Blue Home е толкова лесно и приятно да изпиете чаша освежаваща вода, че повечето хора се връщат за още. А с възможността да добавите филтър магнезии+ можете да си набавите повече от този полезен минерал. Само 2 литра вода от GROHE Blue Home съдържат магнезии колкото 4 ябълки.

Гаранция за добър вкус

Ако обичате чай и кафе, сега ще си заобичате още повече. Водата от смесителя GROHE Blue Home прави любимите ви напитки още по-вкусни. Благодарение на чистотата на филтрираната вода, ароматите са по-наситени от всякога.

Find a showroom near you

Научете повече за GROHE Blue Home

Открийте предимствата

GROHE Blue Home е подходящ за всяка кухня

Научете повече

Разгледайте брошурата ни GROHE Blue Home

Изтеглете