<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>
GROHE Red

GROHE Red

НОВАТА ГОРЕЩА ТОЧКА ВЪВ ВАШАТА КУХНЯ

Вече няма да се налага да чакате чайника да заври. С иновативната система GROHE Red можете да напълните с вряла вода всичко, от чаша до големи съдове, директно от смесителя. Можете да използвате GROHE Red като стандартен кухненски смесител, но с натискането на отделен бутон получавате вряла вода на момента.

ЧИСТ, СВЕЖ ВКУС

Филтрирана вода, загрята до 100°C, за изключителен вкус

ПО-МАЛКО РАЗХОДИ

Ползвате точно толкова вода, колкото ви е необходима, така че спестявате вода и енергия.

БЕЗ ПОВЕЧЕ ЧАКАНЕ

Получавате вряла вода, само с натискането на един бутон, оставяйки чакането водата да заври в миналото.

РАЗЧИСТЕТЕ ПЛОТА СИ

Филтрирана вода, загрята до 100°C, без нужда от чайник. GROHE Red задоволява всички ваши нужди, само с един смесител.

ЕДНО ПРОСТО РЕШЕНИЕ

ВКУСЕТЕ РАЗЛИКАТА

Използвайте GROHE Red в комбинация с филтър GROHE Blue и ще получите филтрирана вряла вода. Подобрете вкуса на чая и кафето си. Бойлера, които затопля водата, е направен от титаний, който не придава метален вкус на водата. Освен това е устойчив на корозия и натрупване на котлен камък, което ви гарантира чудесен вкус години наред.

РАЗЧИСТЕТЕ КУХНЯТА СИ

Във всяка кухня непрекъснато е необхадимо повече място. С GROHE Red чайника вече няма да ви е необходим, защото можете да получавате топла, студена или вряла вода, само от един смесител. Компактния бойлер е създаден така, че да се побира под умивалника, оставяйки ви повече място на плота.

СПЕСТЕТЕ ЦЕННО МЯСТО

Никога вече няма да ви се налага да чакате водата да заври. В забързаното ни ежедневие всяка минута е ценна. Без значение дали става въпрос за варене на паста, бланширане на зеленчуци или подготвяне на бебешки бутилки, GROHE Red намаля времето за чакане, осигурявайки ви повече време за почивка.

СПЕСТЕТЕ ВОДА И ЕНЕРГИЯ

Замислете се колко често използвате цялата вода, която затопляте. С GROHE Red използвате точно толкова вряла вода, колкото ви е необходима. В комбинация с големия бойлер GROHE Red, който може да замести източника на топла вода в кухнята, системата пести още повече вода. Големият бойлер GROHE Red веднага доставя както вряла, така и топла вода към смесителя. Повече няма да пилеете вода напразно, докато чакате да достигне правилната температура.

ВРЯЛА ВОДА ОТ СМЕСИТЕЛЯ

От първата чаша чай сутрин, до пастата за вечеря, всеки ден ни се налага да завираме вода по няколко пъти, като често затопляме повече от необходимото. С GROHE Red получавате вода, загрята до 100 С, когато пожелаете. Удобство, спестяващо както вода, така и време.

ТЕХНОЛОГИЯ, НА КОЯТО МОЖЕТЕ ДА СЕ ДОВЕРИТЕ

За готвене, чистене или стерилизиране... да не споменаваме освежаващите чаши кафе или чай. Системата GROHE Red ви предлага вряла вода на момента, както и много допълнителни предимства. Насладете се на по-чист вкус, докато спестявате енергия и вода. GROHE Red ви предлага избор между три чудесни модела и удобството да получавате всякакъв вид вода, само от един стилен смесител.

Бойлерите GROHE Red са икономични и енергоефективни - благодарение на подобрения им дизайн и изолация, те достигат ефективност клас А.

Отивате на почивка? Просто включете бойлера на режим "почивка", за да сте сигурни, че водата ще се затопля само до 100°C.

Освен това, титаният, използван за изработката на бойлера, го прави изключително издръжлив на корозия.

Product range