Choosing a shower made easy

Кратък наръчник за перфектното душ преживяване

Изборът на правилния душ често се подценява, въпреки че се използва всеки ден, дори по няколко пъти. Когато дойде време да се купува нов душ, трябва да се обърне внимание на нуждите и изискванията на потребителя.

Но как да разпознаем висококачествения душ и с какво той ще допринесе към обикновеното душ преживяване? Всеки има различни предпочитания как да си взема душ. Баните също се различават една от друга. Ако потребителите не знаят какво очакват от своя душ, не трябва да са изненадани, че не могат да се насладят напълно на къпането. За щастие има много обективни критерии, които отличават висококачествения от обикновения душ.

Ето преглед на характеристиките и тенденциите за качество, който ще ви помогнат да намерите правилния душ:

Открийте правилния душ
Power&Soul

Иновативна технология

Всеки душ ще ви достави вода под някаква форма, но не винаги в желаната посока. Опитът показва, че много душове започват да пръскат вода навсякъде само след няколко седмици или месеци след покупката- или пък дюзите се запушват и не пропускат почти никаква вода. Всичко това коства на потребителите време и пари. Точно затова всички душове на GROHE използват модерна технология, която подсигурява равномерно разпределение на водата до всички дюзи. Технологията GROHE DreamSpray® гарантира 100% удоволствие.
Въпреки че душовете с по-ниско качество предлагат по-ниски цени, в дългосрочен план разходите често се оказват много по-високи. Освен това къпането с перфектно работеща душ глава просто е по-приятно.

Power & Soul
SpeedClean

Лесно почистване на варовика

Преди един душ GROHE да бъде инсталиран в душ кабината ви, той е преминал през усилен процес на проектиране и разработване, високотехнологично производство и прецизна програма за проверка на качеството. Резултатът е продукт, комбиниращ комфорт, устойчивост и надеждност. Какво по-досадно от това непрекъснато да се налага да поправяте или сменяте душа си?

Запушените дюзи и честото почистване, което изискват, също отемат от качеството на душ преживяването. За това GROHE разработи технологията GROHE SpeedClean. Тази специална анти-варовикова система при душ главите не само предотвратява натрупванията, но и улеснява почистванто на силиконовите дюзи. Варовиковите отлагания могат да бъдат лесно премахнати само с едно забърсване.

Безопасно къпане за цялото семейство

Горещият душ може да бъде много отпускащ, стига да не носи със себе си опасност от изгаряне от нагорещената душ глава. Безопасността е главен приоритет за семейства с малки деца. Предпазливите родители трябва да изберат душ GROHE с вградена защита против изгаряне. Това може да бъде направено или под формата на автоматичен контол на температурата на топлата вода с термостатите на GROHE, или чрез вътрешни водни пътища, които изолират потока на гореща вода от хромираната повърхност, така че тя да не се нагорещява прекалено. Технологията GROHE CoolTouch® гарантира, че дори децата и възрастните хора, за които управлението на смесителите може да бъде предисвикателство, ще могат да се насладят на спокойно душ преживяване.

От ободряваща до релаксираща – иновативна технология за струите, за по добро преживяване


Лечебните и успокояващи сили на водата са известни още от зората на цивилизацията. GROHE продължава тази дълга традиция като предлага душове с различни видове струи. В зависимост от нуждите и настроението ви в момента, душовете могат да преминават от нормална към масажираща, пулсираща, ободряваща струя. Благодарение на това душът може да ви даде силен старт сутрин, или да ви отпусне след натоварен ден. Най-новата иновация е струята GROHE Bokoma®. Тази активно разширяваща и свиваща се циркулярна масажна струя допълва гъделичкащата, обогатена с въздух струя GROHE Rain O2, щедрата струя Rain, нежната струя Pure и пенещата се струя Champagne, за да превърнат душ кабината в източник на благосъстояни за тялото и душата

GROHE Ondus® Thermostatic shower mixer

Повече комфорт и безопасност с доказана термостатна технология

Човешката кожа е много чувствителен орган, така че температурата на водата трябва да бъде настроена правилно и индивидуално. Нашите висококачествени термостати с модерна технология работят надеждно и ефикасно. GROHE е широко признат за световен първенец на изтънчената термостатна технология.

Използвайки технологията GROHE TurboStat®, термостатите на GROHE реагират по-бързо от всякога с изключителна точност. Те настройват темературата на вода до избраната стойност за част от секундата и я поддържат постоянна през цялото време, защото реагират моментално на всякакви промени в налягането. Резултатът: без повече изненади под душа.

Предимства на термостатните смесители
F-digital Deluxe

Душ кабините се превръщат в домашно спа

Тези от вас, които не желаят да превключват между различните видове струи, могат да изберат пълен душ пакет или дори персонализирана душ система, за да превърнат банята си в личен оазис. Можете да създадете луксозно триизмерно душ преживяване, като комбинирате голяма душ глава със съответстващ ръчен и страничен душ.

Светлинни и звукови модули с дигитален контрол са налични и добавят луксозно спа усещане към банята. Голямото разнообразие от смесители и модули дават почти пълна свобода в проектирането на душ кабини и кътове за пълна наслада.

HandCrafted

Немско качество

На какво друго могат да разчитат потребителите GROHE? Най-важното- тези душове са създадени с немско качество и находчивост. Световните производствени стандарти на компанията са основани в Германия. Всички иновационни процеси започват и се ръководят от там. Всички продукти са разработени в немския център за проучвания и развите на GROHE и са проектирани от екипа на GROHE. Всички нови продукти преминават през обширни тестове, които надминават настоящите стандарти в индустрията, за да гарантират, че продуктите, които напускат фабриките на GROHE, са безупречни.

Проектирани с внимание към детайла и с дизайн, който пасва на всеки декор, душовете на GROHE са малки произведения на изкуството, които придават блясък на всяка баня.

Заедно задълго - GROHE Качество

Препоръчани гами продукти

Grohtherm 1000

Grohtherm 2000

Power&Soul Cosmopolitan

Rainshower Icon

Rainshower Systems