Експерти в технологията

Експерти в технологията

Хората на GROHE са признати за експерти в технологията от колегите си в индустрия, заради иновациите, изкючителния дизайн и монтажна сисметма, отличавана с награди.

С комбинация от прецизна изработка и подход към ефективна работа в екип, нашите Експерти в Технологията заемат главни позиции в разработтването, проектирането и производството на нашите изключителни линии продукти. Всичко това, докато продължават да тестват и усъвършенстват всеки съществуващ продукт, за да са сигурни, че клиентите ни ще са доволни.

Резултатът: вечен дизайн и надеждно качество. Продуктите на GROHE отново и отново изненадват клинтите с неповторими характеристики, които гарантират ‘Pure Freude an Wasser’. С продуктите на GROHE можете да усетите разликата. Всеки път.

Експерти в Технологията

... Експерт в Технологията, слуша тихата технологията GROHE Whisper, докато я тества в акустична лаборатория.

GROHE Whisper

... Експерт в Технологията, превкъща къпането в СПА преживяване с душ главата GROHE Rainshower.

GROHE DreamSpray

... Експерт в Технологията, създава смесители с ненадминато устойчиво покритие GROHE StarLight.

GROHE StarLight

... Експерт в Технологията, тества термоелемента, в картуша на GROHE TurboStat, който реагира на промерни в налягането на топлата и студената вода, за да поддържа постоянна температура и дебит.

GROHE TurboStat

... Експерт в Технологията, тества вградената технология GROHE CoolTouch, която гарантира, че повърхността на душа никога не е прекалено гореща, въпреки потока гореща вода.

GROHE CoolTouch

... Експерт в Технологията, използва силомер, за да провери колко малко налягане е необходимо за управлението на ръкохватка, използваща технологията GROHE SilkMove.

GROHE SilkMove

... Експерт в Технологията, измерва температурата на водата от смесителя GROHE Red, която се загрява до 100 °C на момента. Технологията GROHE CoolTouch гарантира, че повърността никога не е прекалено гореща на допир, въпреки високата температура на водата.

GROHE Red

... Експерт в Технологията, тества и регулира показателите на водата от смесителя GROHE Blue за филтрирана, охладена и газирана вода.

GROHE Blue

... Експерт в Технологията, използва приложението GROHE SPA, за да тества различните функции на душа F-digital Deluxe, които позволяват на потребителя да създаде персонализирано СПА преживяване.

GROHE F-digital Deluxe

... Експерт в Технологията, взима проба от ръчно произведения месинг на GROHE, GROHE Light, който намалява наличието на олово и никел в питейната вода.

GROHE Light

... Експерт в Технологията, настройва температурата, налягането и посоката на мощната труя с дистанционното управление GROHE Sensia IGS.

GROHE Sensia IGS

... Експерт в Технологията, използва система за 3-D измерване, за да се увери, че санитарната керамика и смесители си пасват идеално.

GROHE BestMatch